„Ventukas“ K.Akulavičius dėl „Lietuvos balso“ nebeskris pas seserį į Braziliją

„Ventuku“ vadinamas Karolis Akulavičius išdidžiai pareiškia: „Užteks! Pagaliau ir aš noriu išgarsėti kaip solistas!“ Bene penkiolika metų vienoje populiariausių lietuvių liaudies muzikos grupių „Ventukai“ dainuojantis vaikinas tikina į LNK muzikinį projektą „Lietuvos balsas“ einantis įrodyti, kad sausakimšas gerbėjų sales gali pritraukti ir jis vienas. Ar vaikino balsas sugebės pakerėti žiūrovus? Tiesa paaiškės jau rugsėjo 7-ąją, šeštadienį, 19 val. per LNK.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2013, 5:26 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:24 PM

„Išaušo pats metas gerbėjams įrodyti, kad aš esu asmenybė, o ne tik „ventukas“. Esu Karolis Akulavičius iš Šiaulių universiteto. Žmonės tai turi pagaliau išgirsti!“ – priežastį, kodėl ryžosi žengti į „Lietuvos balso“ sceną, įvardija vaikinas. LNK žiūrovams jis pagaliau mėgins įrodyti, kad šimtai gerbėjų gali kartu dainuoti ne tik „Ventukų“, bet ir jo kūrybos dainas.

Paklaustas, ką teks paaukoti dėl „Lietuvos balso“, vaikinas drąsiai atšauna: „Laiką!“ Kelis kartus per savaitę su grupe koncertuojantis K.Akulavičius ir solinėje karjeroje jau yra žengęs pirmuosius žingsnius. „Turiu savo solinę programą. Mano vardas Šiauliuose tikrai žinomas. Dėsiu visas pastangas, kad būčiau garsus ir visoje Lietuvoje. Muzika – visas mano gyvenimas: duona, pramoga, meilė...“ – sentimentaliąją charakterio pusę atskleidžia Karolis.

Dvidešimt ketverių metų vaikinas dėl pergalės „Lietuvos balse“ yra pasiryžęs viskam – netgi atšaukė seniai planuotą kelionę į Braziliją, kur gyvena pirmagimės ką tik susilaukusi jo sesuo Monika.

„Visą gyvenimą sutarėme labai draugiškai. Labai norėjau ją aplankyti – prieš pusantrų metų „Costa Concordia“ kruiziniame laive, kuris prie Italijos krantų užplaukė ant uolų, ji atrado savo gyvenimo meilę. Neseniai su šokėju Danieliumi jie susilaukė dukters. Svajojau nuskristi, aplankyti, pasižiūrėti, kaip gyvena. Tačiau planus jau atšaukiau – tikiu, kad galiu pereiti į kitą „Lietuvos balso“ etapą“, – savo jėgomis tiki K.Akulavičius.

Karolis žino – dirbti reikės labai daug. „Esu užmirštuolis – sunkiai įsimenu dainų žodžius. Jei man pasiseks Aklosiose perklausose, tolimesniuose „Lietuvos balso“ etapuose teks uoliai mokytis dainų žodžius, su vokalo mokytojais repetuoti pasirodymus. Nesinorėtų apsikvailinti“, – kalba K.Akulavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.