Ketvirtasis „Pasivaikščiojimų“ sezonas prasidės su mirties filosofu

Kai 2010 metais startavo pirmoji „Pasivaikščiojimų“ laida vargu ar kas galėjo pagalvoti, kad ji sulauks net ketvirtojo savo televizinio sezono ir bus mėgstama bei žiūrima TV1 žiūrovų Lietuvoje, o interneto kanalais – ir visame pasaulyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2013, 1:23 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:58 PM

Pokalbiai neskubant, pokalbiai apie svarbiausius gyvenimo klausimus su iškiliomis Lietuvos ir pasaulio asmenybėmis, patraukliai, lengvai, ironiškai, bet visada – ne banaliai. Pokalbiai, kurie praturtina.

„Pasivaikščiojimai“ pakeitė televizijos peizažą. TV eteryje pasirodė veidai, kuriuos anksčiau galėjai sutikti tik universitetų auditorijose ar kultūros kongresuose. Ši laida, ko gero pirmą kartą televizijos istorijoje suteikia pašnekovui lygias improvizacijos galimybes su laidos vedėju, nes „Pasivaikščiojimai“ visada yra ekspromtas, o laidos kūrėjai patys niekada nežino, koks netikėtumas ar žavingas minties šuolis laukia už posūkio į senamiesčio gatvelę, parką ar kavinę.

„Pasivaikščiojimų“ autorius Rytis Zemkauskas juokauja, kad televizorių dabar šeštadieniais 15.30 val. įsijungia net tie, kurie jo neturi.

Ketvirtąjį savo sezoną „Pasivaikščiojimai“ pradės įspūdinga asmenybe. Vienas žymiausių šiuolaikinių pasaulio filosofų, fenomenologas, „mirties filosofas“ Alphonso Lingis į Lietuvą buvo atvykęs tik vienam vakarui.

„Pasivaikščiojimų“ komanda pasisiūlė jį palydėti iš Vytauto Didžiojo Universiteto fenomenologų konferencijos į Vilniaus oro uostą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.