O.Pikul-Jasaitienė: „Žinau, kas norėjo išardyti mano vestuves!“ (papildyta)

„Vaizdo medžiagą, kuri buvo išplatinta su manimi, iš pradžių buvo bandoma pelningai parduoti žurnalistams. Nepavykus, ji visiems buvo išsiųsta nemokamai. Puikiai žinau, kas ir kodėl tai padarė. Tai ne kas kita, kaip dar vienas nesėkmingas bandymas išardyti mano ir Simo santuoką ir mane sužlugdyti“, – pirmadienio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki“ tikino Oksana. Ar kas nors bandė Oksaną šantažuoti turima medžiaga? Ar ji bandė ją nupirkti?

Tad kodėl Oksanai Pikul jaunystėje teko šokti striptizą?<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Tad kodėl Oksanai Pikul jaunystėje teko šokti striptizą?<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-02 09:14, atnaujinta 2018-03-01 15:01

Portalo išplatintas vaizdo įrašas Oksanai ir jos sutuoktiniu tapusiam krepšininkui Simui Jasaičiui tapo nemalonia vestuvine dovana. Jame pusnuogė vos 18-os sulaukusi Oksana pristatoma kaip striptizo šokėja. Mergina pasakoja nuo 16-os šokanti striptizą ir svajojanti bent vieną dieną pabūti vyro kūne, kad geriau suprastų stipriąją lytį. Nieko stebėtino, kad grįžusi iš medaus mėnesio Oksana tapo kur kas atšiauresnė žurnalistams, nekėlė telefono ragelio, o į nemalonius klausimus apie skandalingąjį vaizdo medžiagą atsakė tik savo paskyroje socialiniame tinkle, tai pavadindama kvaila jaunystės klaida.

„Nieko nepavogiau, nieko nenužudžiau, todėl mano širdis buvo rami, – laidoje kalbėjo Oksana. – Esu pripratusi prie apkalbų. Visuomet sulaukiu artimųjų ir Simo paramos, todėl nebijau.“

Oksana prisipažino, kad jai visuomet patiko erotinės fotosesijos, todėl prieš dešimt metų pasiūlius nusifilmuoti ir nusifotografuoti apsinuoginus ji net nedvejojo.

Oksana neigia, kad šoko striptizą, nes norėjo padėti mamai finansiškai. Paklausta, ar žmogus, paviešinęs vaizdo medžiagą, nebandė jos šantažuoti, O.Pikul-Jasaitienė pripažino, kad ne.

Anot jos, vaizdo įrašą išplatino žmogus, kurį ji labai gerai pažįsta.

„Gaila, kad jis į mane nesikreipė. Būtume susitikę teisme. Būtent jo elgesys, o ne vaizdo įrašas yra šlykštus“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Išskirtiniame poros interviu per LNK – ne tik nuo žurnalistų ir visuomenės iki šiol slėpti asmeninės vestuvių šventės kadrai, tačiau ir tai, kaip Simas reagavo į vaizdo medžiagą ir kodėl po pirmosios santuokos, pasibaigusios skyrybomis, krepšininkas galvojo daugiau niekada nevesti?

„Kas įvyko iki manęs – jos reikalas. Jaunystė – kvailystė. Mes pašnekėjome ir viskas“, – apie skandalingąjį vaizdo įrašą sakė S.Jasaitis.

Nesėkmingai pasibaigus pirmai santuokai, Simas pripažino, kad turėjo daug pykčio ir net minčių, kad daugiau niekada neves.

„Galvojau, kad vieną kartą pabandžiau, labai nepasisekė, todėl antrą kartą bandyti nebenorėčiau, užteks. Tačiau susipažinus su Oksana palaipsniui viskas pasikeitė“, – pasakojo Simas.

Į apkalbas jis taip pat nekreipia dėmesio.

„Tegu šneka. Mes gyvename savo gyvenimą“, – sako Simas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.