Atsinaujinę „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ stebins naujais talentais

Penkeri metai eteryje. 170 televizijos laidų. Dešimtys tūkstančių užpildytų moksleivių anketų. 1 500 televizijos žaidime dalyvavusių vaikų, iš kurių 40 didžiuojasi tapę „Geriausiais tūkstantmečio vaikais“. Per 90 tūkst. žaidėjų, dalyvaujančių TV viktorinoje išmaniosios programėlės „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ pagalba. Tačiau tai – tik sausa statistika.

Laidos vedėjas A.Rožickas.<br>LRT nuotr.
Laidos vedėjas A.Rožickas.<br>LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 1:53 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:25 PM

Naujajame LRT televizijos sezone kiekvieną penktadienį eteryje savo išmintį, nuovoką, logiką ir žinias ir toliau demonstruos rimtą atranką praėję moksleiviai. Šiais metais laidos vedėjui Andriui Rožickui žinomiausi Lietuvos žmonės ir geriausi specialistai jau siunčia savo klausimus, o Dominykas Vaitiekūnas, lyg požemio slibinas, užsidarė montažinėje ir ten kurpia siužetus naujajam sezonui. Visą vasarą jis keliavo po Lietuvą, išmaišė pusę pasaulio, kad ir šiais metais pateiktų vaizdo klausimų su netikėčiausiomis užuominomis.

Geriausias startas gabiausiems šalies moksleiviams – „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ viktorina, nes kita jų stotelė – garsiausi pasaulio universitetai.

Šeštasis „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ sezonas – išskirtinis, nenuspėjamas ir labai išmanus – jau netrukus per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.