L.Imbrasienė prabilo apie sunkumus susilaukti antros atžalos

Naująjį sezoną laida „Padėkime augti“ pradeda atviru pokalbiu su laidos vedėja Laura Imbrasiene apie ilgą kelią laimės link. Šeštadienį LNK eteryje startuosianti pirmoji šio sezono laida „Padėkime augti“ žiūrovams pateiks itin jautrų ir atvirą pokalbį su laidos vedėja Laura Imbrasiene.

„Su sūnumi Mantu buvo viskas paprasta. Suplanavome, ir jis atėjo į šį pasaulį. O su antruoju nėštumu - niekaip. Ko tik neišbandėme, jau buvome beprarandą viltį...“, - atvirai laidoje pasakos Laura Imbrasienė.<br>LNK nuotr.
„Su sūnumi Mantu buvo viskas paprasta. Suplanavome, ir jis atėjo į šį pasaulį. O su antruoju nėštumu - niekaip. Ko tik neišbandėme, jau buvome beprarandą viltį...“, - atvirai laidoje pasakos Laura Imbrasienė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2013, 4:00 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:46 PM

10-metį sūnų auginanti Laura pasidalins nelengva ir daug kantrybės kainavusia patirtimi, planuojant antrąją atžalą. Netrukus ant rankų savo džiaugsmą sūpuosianti Laura vis dar nedrąsiai džiaugiasi nueitu keliu svajonės link.

„Su sūnumi Mantu buvo viskas paprasta. Suplanavome, ir jis atėjo į šį pasaulį. O su antruoju nėštumu - niekaip. Ko tik neišbandėme, jau buvome beprarandą viltį...“, - atvirai laidoje pasakos Laura Imbrasienė.

Šnekėdama apie patirtus likimo smūgius, moteris pabrėžia, kad apie tokias problemas būtina kalbėti. Būsima mama ragina neužsisklęsti savyje. „Kalbėjimas ir dalijimasis patirtimi atveria ne vienas duris moterų svajonėms susilaukti vaikelio“, - tvirtina laidos vedėja.

„Padėkime augti“ laidoje taip pat kalbėsime apie tai, kodėl vaikams svarbu skaityti knygas ir kokią naudą patiria vaikas, vartydamas knygą. Mokslų metų pradžios proga laidos rengėjai aiškinsis, kodėl būtinos sveikatos patikrinimo pažymos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.