Aktoriaus R.Šimukausko vestuvės kainavo tiek, kiek viena O.Pikul suknelė

Pastaraisiais mėnesiais Lietuvoje garsenybėms ištisai aidėjo vestuviniai varpai. Susituokė dainininkė O.Pikul ir krepšininkas S.Jasaitis, dainininkės R.Ščiogolevaitė, G.Karaliūnaitė, A.Petrikytė, E.Anusauskaitė. O praėjusį savaitgalį antrą kartą vedė ir aktorius M.Jampolskis.

Atvirumu visus sužavės aktorius Ramūnas Šimukauskas ir jo žmona Roberta, atvirai prisipažinę, jog savo šventei jie išleido 20 tūkst. litų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Atvirumu visus sužavės aktorius Ramūnas Šimukauskas ir jo žmona Roberta, atvirai prisipažinę, jog savo šventei jie išleido 20 tūkst. litų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 12:39 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:58 PM

Ir nors kai kurių įžymybių vestuvės buvo itin slaptos, LNK laida „KK2 penktadienis“ visus susekė, nufilmavo ir jau šį penktadienio vakarą 19.30 val. savo žiūrovams atskleis asmeniškiausias žvaigždžių vestuvių detales.

Kaip dainininkė Rūtos Ščiogolevaitės mama ir draugės reagavo sužinojusios, kad jos vyras Rolandas Damijonaitis net 7 metais jaunesnis? Kuo žurnalistė Jurgita sužavėjo 17 metų vyresnį dainininką Arvydą Vilčinską? Ar 41-erių metų dainininkė Adželika Petrikytė išties ruošiasi tapti mama? Ir pagaliau kiek kainavo įspūdingosios O.Pikul bei S.Jasaičio tuoktuvės?

Po neseniai įvykusių garsenybių vestuvių klausimų itin daug. Atvirumu visus sužavės aktorius Ramūnas Šimukauskas ir jo žmona Roberta, atvirai prisipažinę, jog savo šventei jie išleido 20 tūkst. litų. Tačiau tai – ne rekordas. Skaičiuojama, kad maždaug tiek kainavo vien vestuvinė O.Pikul suknelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.