Indų astrologo patarimai norintiems būti laimingais ir sveikais

„Nesiseka jausmų pasaulyje? Norite jaustis laimingesni, sveikesni, geresnės nuotaikos? 10-12 pirmadienių nevartokite mėsos, net vištienos, o taip pat žuvies, nė lašo alkoholio, ir kiaušinių“, - jau šiandien, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki“ patarimus dalins vedų astrologas iš Indijos Arjun Chakraborty. Viešnagės Lietuvoje metu žymus astrologas ne tik skaitė paskaitas apie tai, kaip elgtis kiekvieną dieną, norint tapti laimingesniu, turtingesniu, surasti meilę ar apsisaugoti nuo sunkių ligų, bet ir davė išskirtinį interviu gyvenimo būdo laidai.

Vedų astrologas iš Indijos Arjun Chakraborty.
Vedų astrologas iš Indijos Arjun Chakraborty.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-16 10:45, atnaujinta 2018-02-22 04:17

Arjun - vienas Indijos astrologų, kuriam žinias perdavė tėtis bei senelis. Šioje šalyje astrologija vertinama itin rimtai. Indams tai – gyvenimo dalis, todėl gimus vaikui pirmiausia skubama būtent pas astrologą. Jie pagal gimimo datą, laiką ir vietą gali ne tik pasakyti, į kokius mokslus, ligas, vaikas bus linkęs, tačiau ir tai, kokiomis datomis laukia sunkūs išbandymai. „Asmeninių konsultacijų metu, pagal žmogaus gimimo datą, vietą bei laiką galiu sudaryti tokį tikslų jūsų horoskopą, kad pagal jį žinosite kuri diena jums sėkminga, o kuri ne, kurioje srityje jums apskirtai verta mokytis, dirbti, kada investuoti į nekilnojamąjį turtą, ar pasirinkta antra pusė jums tinka, kokių ligų ir kaip saugotis, netgi tai, kada keliauti ar pradėti kūdikį“, - pasakos Arjun. Tačiau, vadovaudamasis vedų astrologijos mokslu, Ardžun duos ir keletą universalių patarimų.

„Silpsta jūsų regėjimas – atkreipkite dėmesį į tai, kaip elgiatės su tėvu. Kankina potencijos sutrikimai ar nevaisingumas – greičiausiai netinkamai elgiatės su savo antrąja puse. O galbūt šių problemų nusipelnėte praeitame gyvenime“, - teigs astrologas. Tačiau netgi ir tuomet, pasak Ardžun, galima sau padėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.