Legendinis seklys - narkotikų liūne

„Elementaru, Vatsonai”, – šią frazę TV3 seriale „Elementaru” seklys Šerlokas Holmsas tars ne daktarui Vatsonui, bet žaviajai daktarei Džoanai Vatson, rašo „Lietuvos rytas”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2013, 12:44 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:12 AM

Šerlokas Holmsas – bene populiariausias literatūrinis personažas kine. Guinnesso rekordų knygoje užfiksuota, kad apie jį jau pastatyta 211 filmų, o jo vaidmenis kūrė net 75 aktoriai.

Dviem „Emmy” nominuotoje kriminalinėje dramoje „Elementaru” Šerloką Holmsą vaidina „Traukinių žymėjimo” žvaigždė Jonny Lee Milleris, o daktarę Vatson – tamsiaplaukis „Čarlio angelas”, kovingoji Lucy Liu.

Serialo veiksmas rutuliojasi mūsų dienomis. Į narkotikų liūną įklimpęs Šerlokas Holmsas gydėsi Niujorko reabilitacijos centre. Po to tėvo verčiamas jis apsigyvena su daktare Vatson, kuri turi padėti jam išlikti blaiviam. Tačiau Šerlokas Holmsas šioje damoje mato ne globėją, o puikią detektyvę, kuri padeda jam narplioti sudėtingas bylas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.