E.Bžeskas: „Neapsakomai jautrus momentas, kuomet motina pirmą kartą ant krūtinės pasiguldo vaiką“

Šeštadienį LNK laidoje „Padėkime augti“ žiūrovai susitiks su tėvelio pareigas neseniai pradėjusiu eiti žinomu prodiuseriu ir menininku Egmontu Bžesku.

Llaidoje „Padėkime augti“ žiūrovai susitiks su tėvelio pareigas neseniai pradėjusiu eiti žinomu prodiuseriu ir menininku Egmontu Bžesku.<br>LNK nuotr.
Llaidoje „Padėkime augti“ žiūrovai susitiks su tėvelio pareigas neseniai pradėjusiu eiti žinomu prodiuseriu ir menininku Egmontu Bžesku.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2013, 11:35 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:08 AM

„Visas gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, gimus dukrytei. Tai neapsakomai jautrus momentas, kuomet motina pirmą kartą ant krūtinės pasiguldo vaiką,“ – per LNK šeštadienį atvirai pasakos žinomas prodiuseris.

Su jo šeima žurnalistai kalbėsis apie pirmuosius įspūdžius sulaukus pirmagimės, permainas poros gyvenime bei ateities planus kartu su dukrele.

Laidoje taip pat bus nagrinėjamas paauglystės laikotarpis. Kartu su specialistais bus bandoma atsakyti į klausimus, kylančius ne tik tėvams, bet ir paaugliams. Taip pat bus aptarti nėščiųjų burnos higienos klausimai. Pasirodo, būsimų mamyčių baimės būna dažnai nepagrįstos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.