„Dviračio šou“ aiškinsis, kaip save stiprina P.Gražulis

Naujausi Lietuvos politinių herojų nuotykiai, svajonės ir siekiai – šį trečiadienio vakarą 20 val. „Dviračio šou“ metu per BTV. O jei tiksliau – specialaus dėmesio šiandien sulauks bene žinomiausias Lietuvos politikas, bene aktyviausias savo nuomonės reiškėjas, bene aršiausias visuomenės dorovės sergėtojas – ponas Petras Gražulis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 6:43 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:35 PM

„Dviračio šou“ šį vakarą pavyks užfiksuoti Seimo nario vykdomą asmeninį progresą. Niekam ne paslaptis, kad P.Gražulis labiausiai mėgsta masinio susibūrimo vietas, ypač paradus, kur tenka savo poziciją reikšti ne tik skambiais žodžiais, bet ir aršiais veiksmais. Tam, kaip žinia, reikia neblogos fizinės formos, o kadangi P.Gražulio pagrindinis tikslas yra: „Už Lietuvą, vyrai“, ir, kad savo šūkį galėtų ir toliau sėkmingai populiarinti ateityje vyksiančiuose paraduose, reikia didinti savo galingumą ir ištvermę.

Todėl jau šį vakarą BTV „Dviračio šou“ žiūrovams – specialus reportažas iš pono P.Gražulio treniruotės. Kaip save stiprina Petras?

Taip pat BTV „Dviračio šou“ – reportažas iš apgaulinga ramybe spinduliuojančio Darbo partijos štabo. Ten – svarbus svarstymas. Viktoras Uspaskichas tarėsi su partijos draugais. Kokios bausmės už rasistinius pasisakymus nusipelno Dangutė Mikutienė? Pastarieji jos pasisakymai apie Lietuvą, matai, kaip geresnę šalį lyginant kolonijų net nepajėgiančią susiskaičiuot Prancūziją, Viktorą įsiutino. Darbo partijoje rasizmui nėra ką veikti. Kaip galima taip aršiai ir nedraugiškai reikštis apie kolonijas – V.Uspaskichas, kaip Kėdainių kolonijos savininkas, tikrai supranta ir žino jų svarbą. Jam taip pat, nors jis – ne afroamerikietis, jis tik EuroSlavas, be galo rūpi tolerancija ir lygios teisės. O čia – D.Mikutienės dūris žemiau juosmens. Ir dar toks viešas! Kokios bausmės nusipelno Seimo narė Dangutė?

Pelės – Sūrskis ir Mauzeris – skelbia konkursą. Iki lietuviško palydovo paleidimo į kosmosą liko 66 dienos. Kokie pirmieji trys žodžiai turėtų tautą pasiekti iš mūsų palydovo? Kol kas absoliutus favoritas – „Kubilius nuvarė šalį“, o jau šį vakarą pelių konferencijos metu paaiškės, ar tai ir bus tie pirmieji žodžiai, kuriuos išgirs tauta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.