Angelų sargų dieną E.Sašenko vadovaus policininkų chorui

Kiekvienais metais spalio 2-ąją minima Angelų sargų, arba Policijos, diena. TV3 šiemet savo žiūrovus kviečia šią šventę švęsti kartu. Jau kitą trečiadienį 19.30 val. TV3 eteryje – koncertas, skirtas Lietuvos policijos 95-osioms metinėms.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 6:48 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:35 PM

Lietuvos valstybė neįsivaizduojama be jai ištikimai tarnaujančių žmonių. Dieną naktį visus metus dirbančių policijos pareigūnų pastangos telpa į tris žodžius – ginti, saugoti ir padėti. Kiekvienais metais Angelų sargų dieną pareigūnams pagerbti ir atsidėkoti organizuojamas šventinis koncertas. Šiemet TV3 žiūrovų laukia ypatingas renginys – koncertas, skirtas Lietuvos policijos 95-osioms metinėms.

Į koncertą Vilniaus kongresų rūmuose atvyks daugiau nei tūkstantis pareigūnų iš visos Lietuvos. Renginyje dalyvaus ryškiausios Lietuvos scenos žvaigždės. Jaunatviški, kūrybingi renginio vedėjai – Justinas Jankevičius ir Vaida Būtytė – svečiams ir spalio 2-ąją 19.30 val. susirinkusiems prie ekranų TV3 žiūrovams garantuos puokštę emocijų, nuo subtilaus humoro iki gilių įžvalgų.

Klasikinius kūrinius iškilmėse atliks Deivis ir Eduardas Kaniava, Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, Liudas Mikalauskas ir VRM orkestras. Ir puikiai žinomas, ir visiškai negirdėtas dainas dovanos grupės „69 danguje“, „Rebelheart“, dainininkai Asta Pilypaitė, Martynas Kavaliauskas ir, žinoma, Policijos choras, vadovaujamas balsingosios Evelinos Sašenko.

Staigmeną scenoje ir TV3 eteryje pateiks dainininkai Vaidas Baumila ir Petras Daunys. Žiūrovų laukia Lietuvoje dar nematytas siurprizas – koncerto metu scenoje bus atliekamos aktoriaus Juozo Gaižausko režisuotos linksmos ir dramatiškos mizanscenos, ieškant atsakymo į klausimą: policijos pareigūnas – daugiau angelas ar žmogus? Šis, spalio 2-osios, vakaras taps puikia proga atverti širdis naujoms, gyvoms emocijoms ir šventiškai nuotaikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.