Dizainerio E.Rainio tikslas - griežtąją R.Ščiogolevaitę paversti seksualia scenos diva

Gražuolė ir trys jos vyrai – taip galima pristatyti muzikinio projekto „X Faktorius“ teisėjus. Vienintelės projekto damos, Rūtos Ščiogolevaitės, įvaizdžiu rūpinasi dizaineris Egidijus Rainys ir plaukų stilistas Valerijus Gigevičius.

R.Ščiogolevaitės įvaizdis muzikiniame projekte „X Faktorius“.<br>TV3 nuotr.
R.Ščiogolevaitės įvaizdis muzikiniame projekte „X Faktorius“.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 7:29 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:27 PM

„Rūta, kaip scenos diva, turi būti seksuali ir elegantiška, truputį atitolinta nuo žemės ir kasdienybės“, - įsitikinęs E.Rainys.

Jis R.Ščiogolevaitei parenka moteriškumą pabrėžiančias, elegantiškas sukneles. Anot E.Rainio, jos turėtų sušvelninti griežčiausios projekto teisėjos įvaizdį ir atskleisti tikrąjį – elegantiškąjį – R.Ščiogolevaitės veidą.

„Šiaip jau mes kartu su Rūta nusprendžiame, kaip ji rengsis. Nėra mano diktatūros. Aišku, būna Rūtos pageidavimų. Juk visi televizijos vedėjai jų turi, Rūta nėra išimtis. Tačiau palikime paslaptyje, kokie tie pageidavimai“, - juokėsi dizaineris.

Be to, dirbant televizijoje sprendimus reikia priimti itin greitai net ir dizaineriams. E.Rainys pripažino, kad įprastai prieš laidos filmavimą pasiruošia tris aprangos variantus, todėl niekada nėra tikras, kaip bus papuoštas jo modelis.

„Kadangi „X Faktorius“ yra didelis televizijos projektas, nėra laiko sėdėti ir svajoti. Apskritai televizijoje yra pakankamai staigūs sprendimai. Būna ir paskutinės akimirkos nutarimų, nes sugalvoji vieną įvaizdį, bet pradėjęs rengti pamatai, kad tai neatrodo gerai. Tuomet turi keisti kažką. Pradedi kitaip rengti, žiūrėti kaip kas tinka“, - savo darbo ypatumus papasakojo E.Rainys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.