Arši tėvų ir vaikų dvikova – šokių aikštelėje

Nacionalinio šokio talentų konkurso „Šok!” premjeroje jau šį sekmadienį varžysis talentingiausi šalies šokėjai, už kurių sėkmę anapus ekrano kumščius spaus šeimos nariai, artimieji, draugai ir gerbėjai. Tačiau kartais nutinka taip, jog patys artimiausi žmonės – vaikai ir tėvai – šokių aikštelėje tampa aršiausiais konkurentais.

Kadras iš laidos filmavimo.<br>LRT nuotr.
Kadras iš laidos filmavimo.<br>LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 5:27 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:31 PM

Paaugliai gatvės šokėjai Augustė ir Matas šoka pusę savo gyvenimo, aktyviai dalyvauja konkursuose, televiziniuose projektuose skina prizines vietas. Šokių studijoje ant parketo paaugliai praleidžia daugybę laiko. Šokis jiems – visas gyvenimas. Tačiau suprasti tai gali tik būdamas jame bei gyvendamas juo.

Tokią išvadą padarė ir išmintingieji šokių studijos vaikų tėvai, radę raktą į maištingųjų paauglių šokėjų pasaulį. Jie, susibūrę į grupę, patys pradėjo šokti gatvės šokius. Ir ne tik šiaip šokti, o su tokiu pat kaip vaikai užsidegimu treniruotis bei dalyvauti konkursuose. Šie jaunatviški tėvai jau gali pasigirti pasaulinėje Adults 2 kategorijoje pelnę prizines vietas.

Nors važinėdami į pasirodymus ir konkursus kartu jie tapo lyg viena šeima, Augustė – jų pakaitinė trenere, o Matas – didžiausias sirgalius, „Šok!” projekte jie pademontruos sveiką konkurencinę kovą. „Tėvai dar spės būti profesionalais”, – ištars Augustė ir Matas, pasirengę atiduoti visas jėgas nugalėti savo artimiausius konkurentus.

„Aš būsiu geras!“ – suriks bendrą šūkį kiekvienas, išeidamas ant „Šok!” parketo prieš profesionalų komisiją – Gytį Ivanauską, Jūratę Sodytę, Birutę Letukaitę ir Dainių Žebrauską -Skruzdėliuką. Tačiau – kas bus geresni? Tėvai ar vaikai? Vaikai ar tėvai? O gal ir vieniems, ir kitiems pirmosios transliacijos vakarą bus pakeltos visos keturios „Šok!” teisėjų kortelės?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.