Britė kaupia turtus į lėlę paverstos dukters sąskaita

Nors Londone gyvenančiai Venus Palermo dar tik 15 metų, ji vadinama interneto sensacija ir turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje. Mat Venus – neeilinė paauglė. Mergina mokosi japonų kalbos, svajoja gyventi Japonijoje ir atidaryti savo parduotuvę, kurioje jos gerbėjai galėtų nusipirkti jos sukurtų daiktų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-27 11:08, atnaujinta 2018-02-21 18:03

Svarbiausias dalykas, dėl kurio visi dievina Venus – ji atrodo lyg gyva porcelianinė lėlė arba, kaip LNK laidoje „KK2 penktadienis“ pasakė jos mama Margaret – „nežemiška būtybė, androidas, kurio grožis – ypatingas“.

Po visą pasaulį keliaujančios mama su dukra penktadienio vakarą dalyvavo LNK laidoje „KK2 penktadienis“. Per diskusiją paaiškėjo daugybė intriguojančių staigmenų. Pavyzdžiui, Venus neina į mokyklą, jos mama niekur nedirba (tiksliau, dirba tik Venus vadybininke) ir gyvena iš savo vaiko uždirbamų pinigų. Taigi Venus Palermo – kas tai: motinos verslas ar vaiko išnaudojimas? Kodėl savo dukra Margaret pavertė gyva lėle?

„KK2 penktadienio“ studijoje užvirė karšta diskusija, kurioje dalyvavo Liveta Kazlauskienė ir Ingrida Kazlauskaitė, Ilja Aksionovas su mama Natalija, Rimvydas Makalius Širvinskas su mama Violeta ir modelių agentūros įkūrėja Danutė Elzbergienė su dukra Ernesta. Beje, D.Elzbergienė buvo itin kategoriška. „Manau, kad mamai reikia psichologo pagalbos. Eikite dirbti, o vaiką leiskite į mokyklą“, – ištarė ji Margaret.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas