„Auksinis balsas“: L.Mikalauskas išvadintas kelmu, bet išliko lyderis

„Auksiniame balse“ LRT eteryje šeštadienį vyko retro vakaras. Kaip įprasta, šou netrūksta emocijų ir žiežirbų tarp komisijos ir dainininkų. Pavyzdžiui, Liudas Mikalauskas atliko Danieliaus Dolskio „Sudiev, sudiev“. „Kodėl jūs vaidinote tokį kelmą? Kažkokia kriošena. Jūsų lygio dainininkui tokia saviveikla? Šeši“, - rėžė komisijos narė, muzikologė Z.Kelmickaitė.

L.Mikalauskas.<br>D.Umbraso nuotr.
L.Mikalauskas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2013, 10:40 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:57 AM

Prieš savaitę su žmona išsiskyręs šou vedėjas Andrius Rožickas  buvo ypač pamalonintas. Vykstant LRT projekto „Auksinis balsas” filmavimui, ant scenos jo partnerė, laidos vedėja Beata Tiškevič pasirodė vilkėdama suknelę su A.Rožicko atvaizdu. Trumputė, žalios spalvos suknelė ne tik paryškino Beatos figūrą, bet ir parodė jos palankumą scenos kolegai.

Dalyvius vertino keturi šmaikštūs, bet griežti komisijos nariai – muzikologė Zita Kelmickaitė, valstybinio simfoninio orkestro pirmasis smuikas Zbignevas Levickis, operos solistė Nomeda Kazlauskaitė –Kazlaus, dirigentas Vytautas Lukočius. Komisijos vertinimas sumuojamas su žiūrovų balsais. Žiūrovai skambindami eterio metu nemokamai gali atiduoti net iki 10 balsų. Nuo trečiadienio pietų iki penktadienio galima balsuoti ir portale lrytas.lt. Daugiausia skaitytojų balsų surinkęs dalyvis gauna papildomą tašką.

Šorena pribloškė savo temperamentingu pasirodymu atlikdama Edith Piaf dainą „Milord“. Atlikėja džiaugėsi atradusi panašumų tarp prancūzų ir gruzinų kalbos garsų, todėl dainos tekstas jai pasirodė artimas.

Smuikininkas Zbignevas Levickis gudriai šypsodamasis pavadino jos pasirodymą vulgaroku, tačiau jis skyrė merginai 10 balų.

Aktorius Jokūbas Bareikis pasirinko interpretuoti žymiąją dainą „Fever“. Z.Kelmickaitei patiko, kad aktorius atrodė paslaptingas. Tuo tarpu Z.Levickis apgailestavo, kad jo šis pasirodymas nepaveikė.

Komisijos liaupsių sulaukė Jeronimas Milius. Kaskart kardinaliai keičiantis savo sceninį įvaizdį atlikėjas naujai sudainavo Ray Charleso kūrinį „I got a woman“. „Man buvo malonu jus matyti šiame žanre, kuris buvo visiškai ne jūsų, nors jūs jame puikiai maudėtės“, - sakė komisijos narė operos solistė N.Kazlauskaitė –Kazlaus.

Evelina Sašenko prieš pasirodymą sakė: „Man lengviausia dainuoti prancūzų kalba, tai yra mano širdies kalba“. Ji emocingai sudainavo Edith Piaf „L'Hymne à l'amour“.

„Aš jums linkiu protingo ir mylinčio vyro gyvenime. Įsivaizduoju, kaip tada ši daina suskambėtų!“ - palinkėjo Z.Kelmickaitė.

Girmantė Vaitkutė sudainavo žinomą kūrinį „Feeling good“. Muzikologė atkreipė dėmesį į drugelių vainiku papuoštą atlikėjos galvą

.„Tikėjausi, kad pasendinsite savo manierą. Neišgirdau retro“, - sakė smuikininkas Z.Levickis.

Praėjusios savaitės gyvos muzikos projekto „Auksinis balsas“ lyderis Germanas Skoris šį šeštadienį į sceną žengė su legendiniu retro kūriniu „New York, New York“.

„Televizija yra mano Niujorkas“ - sakė atlikėjas. Tačiau 1977 m. pirmą kartą Lizos Minnelli atlikta daina nepadėjo pelnyti absoliučių komisijos simpatijų.

„Labai spaudėte tą savo balsą. Su tokiu balsu į auksinį – nelabai tinkate“, - pakomentavo Z.Levickis.

„Pradėkite dirbti“, - griežtai patarė operos solistė N.Kazlauskaitė-Kazlaus.          Dėl auksinio balso titulo varžosi septyni atlikėjai: Evelina Sašenko, Jeronimas Milius, Jokūbas Bareikis, Šorena, Liudas Mikalauskas, Girmantė Vaitkutė, Germanas Skoris.

Daugiausia komisijos balsų šį šeštadienį gavo Evelina Sašenko ir Jeronimas Milius. Žiūrovai daugiausia savo simpatijų atidavė Šorenai ir Liudui Mikalauskui.

Susumavus penkių laidų balsus pirmauja L.Mikalauskas, antroje vietoje liko Jeronimas Milius, kuriam šią savaitę atiteko taip pat ir specialus lrytas.lt skaitytojų balas. Kitą savaitę dalyviai trauks operų arijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.