Dešimtojo TV1 gimtadienio proga - premjerų dešimtukas žiūrovams

Jau ketvirtadienį, spalio 10-ąją LNK grupei priklausantis kanalas TV1 pradeda naująjį televizijos sezoną, švęsdamas dešimties metų gimtadienį ir savo programoje pasiūlysiantis dešimt neeilinių programos premjerų, beveik 50 valandų visiškai premjerinės produkcijos per savaitę – laidų, realybės šou, serialų, dokumentikos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2013, 11:36 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:12 AM

TV1 naujienų dešimtukas:

1. Dokumentinis ciklas apie mistinius reiškinius „Paslaptingos istorijos“. Tai – temos, kurių mokslas iki galo neišnagrinėjo, bet liudininkų pasakojimai praskleidžia paslapties šydą. Levitacija, gyvenimas sapne, žmonės, grįžę į gyvenimą iš ano pasaulio, moterys burtininkės, magija, tikėjimas ir šventieji – apie visuos šiuos dalykus pasakos naujasis dokumentinių filmų ciklas.

2. Magijos šou „Magijos meistrai“ – tik geriausi pasaulio magų pasirodymai. Žiūrovai galės stebėti įspūdingiausias iliuzijas, ir tiesiai prieš akis išvysti genialiai atliekamus triukus. Šis šou rodomas iš Floridos „Disneilende“ stovinčios pilies, kurioje taip pat yra įsikūrusi garsiausia pasaulyje magų mokykla. Žiūrovai išvys tokių iliuzijos žvaigždžių kaip Brett Daniels, Dan Sperry, Jonathan Levitt, Chase Curtis ir kitų pasirodymus.

3. Amerikiečių pasimatymų laidoje „Alabama – namai namučiai“ dešimt tikrų miestiečių ir dešimt kaimiečių varžosi dėl Devin Grissom, gražuolės pietietės iš Alabamos, palankumo. Kad palenktų pietietės gražuolės širdį, viengungiai iš visos šalies turi įveikti įvairius jiems metamus iššūkius. Kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį pamažu Devin atsisveikina su gerbėjais, tikėdamasi rasti savo tikrąją meilę ir žmogų, kurį palaimins jos šeima.

4. Žiūrovų laukia naujas charizmatiškojo „Daktaro Ozo“ sezonas su dar nerodytomis provokuojančiomis temomis. Vienas iš 100 įtakingiausių pasaulio žmonių daktaras Mehmetas Ozas amerikiečiams jau seniai tapo sveiko gyvenimo guru. Penkerius metus buvęs populiariojo „Oprah Winfrey šou“ nuolatiniu sveikatos ekspertu, daktaras Ozas turi savo valandinę laidą, kurioje su žiūrovais aptaria sveikatos ir geros savijautos klausimus.

5. Nuotykiai su „Džiunglių princese Šina“. Šinos tėvai – tragiškai džiunglėse žuvę archeologai. Mažoji Šina tada buvo tik šešerių metų amžiaus. Tačiau palikta viena džiunglėse ji tikrai nepasimes. Vietoje sutikta šamanė mergaitę išmokys išgyvenimo laukinėje gamtoje triukų ir suteiks jai magiškų galių. Dabar ji beveik mitinė būtybė – sugeba pasinaudoti aplink ją esančių gyvūnų galiomis, yra labai stipri, vikri ir pasiryžusi saugoti savo gimtinę – džiungles!

6. Virtuvės pamokos iš Naujosios Zelandijos „Natūralioji kulinarija su Anabele Lengbein. Anabelė Langbein yra viena geriausių Naujosios Zelandijos virėjų, jos knygos graibstomos visame pasaulyje. Savo įkvepiančiose laidose Anabelė kviečia rasti laiko tarp vienas kitą vejančių darbų ir pasimėgauti paprastais gyvenimo malonumais.

7. Populiarusis turkų serialas „Tūkstantis ir viena naktis“. Serialo „Tūkstantis ir viena naktis“ meilės romanas persikėlė į gyvenimą. Halit Ergenç atlikęs verslininko, pasiūliusio vienišai motinai materialinę pagalbą sūnaus gydymui mainais už su juo praleistą naktį personažą, neliko abejingas pagrindinio vaidmens atlikėjai Bergüzar Korel. Tarp poros realybėje įsiplieskę jausmai atlaikė įvairius išbandymus – tada dar vedęs Halit išsiskyrė su žmona ir vedė Bergüzar. Pora netrukus susilaukė sūnaus ir yra laikomi viena garsiausių Turkijos šeimų.

8. Serialas „Dūmas“ yra BAFTA apdovanojimą pelnęs draminis britų serialas, pasakojantis apie Bristolio paauglių grupelės gyvenimą per paskutinius dvejus mokyklos metus. Jis unikalus tuo, kad kas antrame sezone pristato naują aktorių grupę arba kartą. Didžiausia „Dūmo“ vertybė yra ta, kad jis palaiko paauglius.

9. Nauja „Goko drabužių kelionė“, vienas garsiausių Britanijos stilistų Gokas Wanas grįžta, kad padėtų su finansiniais sunkumais kovojančiai Britanijai atrodyti nuostabiai tam neišleidžiant didelių pinigų. Šis stiliaus sultonas pristato išsižioti iš nuostabos verčiantį stilių bei pokyčius, moko rengtis drąsiai, tačiau ekonomiškai.

10. Britų realybės šou „Superauklė“ su naujausia „The Sunday Times Television“ didvyre, gebančia sutramdyti patį pasiučiausią bamblį. „Superauklė“ – tai stebukladarė Jo Frost, karščiausia Britanijos TV žvaigždė ir Dievo dovana į neviltį puolusiems tėvams visoje Jungtinėje Karalystėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.