K.Krivickas atkurs žiauraus nusikaltimo Dembavoje detales

Išskirtinis pokalbis su Dembavoje (Panevėžio r.) nužudytos merginos artimaisiais ir rugsėjo 21-osios tragedijos smulkmenos. Tai – šį vakarą per „Lietuvos ryto” televiziją.

Laidos vedėjas Kristupas Krivickas.<br>D.Umbraso nuotr.
Laidos vedėjas Kristupas Krivickas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2013, 10:55 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:17 AM

Šiandien televizijos žiūrovų laukia premjera – „Nusikaltimas ir bausmė. Kriminalinės paslaptys su Kristupu Krivicku”.

Pirmojoje laidoje bus pasakojama apie Lietuvą sukrėtusią Dembavos tragediją.

K.Krivickas nuvyko į tragedijos vietą ir detaliai bandė atkurti rugsėjo 21-osios įvykius, rašo dienraštis „Lietuvos rytas”.

Bendrojo pagalbos centro Šiaulių skyriaus viršininkas Nerijus Adomavičius pirmą kartą viešai papasakos nuoseklią įvykių eigą.

Laidos autorius kalbėjosi ir su abiejų įtariamųjų advokatėmis. „Jos papasakos, ką šiandien išgyvena įtariamieji, ar jie gailisi, kaip savo poelgį vertina būdami blaivūs”, – sakė K.Krivickas.

Laidoje dar bus galimų versijų inscenizavimas ir tyrimas.

„Už pačių žiauriausių nusikaltimų visada slypi šiurpiausios kriminalinės paslaptys. Mūsų tikslas – jas atskleisti”, – naują laidą pristato autorius.

Nuo šiol pirmadienio vakarais „Lietuvos ryto” televizijos žiūrovai bus supažindinami su painia Lietuvos kriminalistikos istorija: svarbiausiomis rezonansinėmis bylomis ir organizuotais nusikaltimais.

„Ilgametė mano patirtis ir įdirbis kriminalinės žurnalistikos srityje duoda vaisių, nepaisant jokių įtakingų žmonių spaudimo. Pašnekovai manimi pasitiki, o jie ne šiaip paprasti žmonės. Pavyzdžiui, iki gyvos galvos nuteistas bene didžiausias Lietuvos nusikaltėlis Henrikas Daktaras man sutiko papasakoti savo įvykių versiją”, – vieną iš daugybės dokumentikos ciklo pašnekovų įvardija K.Krivickas.

Gerai žinomas laidų kūrėjas jau yra parengęs kelis intriguojančius reportažus apie Lukiškių kalėjime dienas leidžiantį H.Daktarą.

Prisimindamas pirmąjį susitikimą su juo, K.Krivickas pasakojo: „Kai nuvykau pas kalintį H.Daktarą, išvydęs mane jis buvo nepatenkintas. Tačiau galiausiai man pavyko jį įtikinti papasakoti apie savo gyvenimą – nusikalstamo pasaulio žmonės vertina sąžiningumą, principingumą. Būtent šios savybės svarbios ir man.”

Laidos autorius žada pasakojimų apie kontrabandos karalius, samdomus žudikus, mafijos moteris, į nusikalstamą veikslą įsitraukusius žinomus žmones.

„Lietuvos ryto” TV, 22 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.