„X Faktoriaus“ teisėjui nuo kauniečių talento atvipo žandikaulis

Jau šį sekmadienį populiariausias TV3 muzikinis projektas „X Faktorius“ lankysis legendinėje Kauno sporto halėje, kurioje kauniečiai triumfuodami tvirtins: jie – dainingiausi lietuviai. „X Faktoriaus“ kūrybinė grupė kartu su projekto teisėjais – Rūta Ščiogolevaite, Sauliumi Prūsaičiu, Marijumi Mikutavičiumi bei Sauliumi Urbonavičiu-Samu – iki šiol negali patikėti Kaune aptikę tikrą paslėptų talentų lobyną.

Kaune susirinkusi pretendentų minia apstulbino "X Faktoriaus" teisėjus.
Kaune susirinkusi pretendentų minia apstulbino "X Faktoriaus" teisėjus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 4:25 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:03 AM

Jau antrąjį grandiozinio muzikinio projekto sezoną prodiusuojantis ir režisuojantis Mindaugas Meškauskas prasitaria, jog po filmuotos „X Faktoriaus“ atrankos Kaune jis iki šiol jaučia lengvą šoką.

„Esame įpratę „X Faktoriaus“ atrankose matyti tarp tikrų talentų įsimaišiusių nemažai vidutinybių, tačiau kauniečiai neleido atsikvėpti! Projekto teisėjai neteko žado išvydę ant scenos lipančius vieni už kitus geresnius, talentingesnius ir charizmatiškesnius dalyvius. Kas galėjo patikėti, kad jų tiek Kaune ir kad šie talentai šiais metais yra pasiruošę užkariauti „X Faktoriaus“ sceną“, – atrastų grynuolių gausa negali atsistebėti daugybės grandiozinių talentų šou režisierius M.Meškauskas.

Tačiau dažnai atsitinka taip, jog kai sutelki visas jėgas į vieną, netikėtumas smogia visai iš kitos pusės. Jau sekmadienį 19.30 val. TV3 eteryje pasirodysiančioje „X Faktoriaus“ atrankų Kaune laidoje emocijų pliūpsnį vainikuos salėje sėdintis žiūrovas, dėl kurio talento atvips paties Marijono žandikaulis.

Pirmą kartą „X Faktoriaus“ istorijoje paprastas žmogus iš salės, per pertrauką paėmęs mikrofoną, savo gabumais taip priblokš teisėjus, jog jie jam tiesiai į rankas įteiks „X Faktoriaus“ dalyvio kortelę su joje esančiu kelialapiu į populiariausio pasaulyje muzikinio projekto „X Faktorius“ kūrybinę stovyklą.

Po atrankų Kaune kalbos nei žiūrovų salėje, nei už šou profesionalų teisėjų stalelio netilo ilgam. Aistros, diskusijos ir netikėtų atradimų džiaugsmas nepertraukiama grandine liesis naujausioje „X Faktoriaus“ laidoje. Nepraleiskite sekmadienio, 19.30 val. įsijunkite TV3. Šnekų užteks visai savaitei!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.