Keturios pavydo rūšys pagal M.Šalčiūtę: meilė, pinigai, šlovė ir „papai“

Ketvirtadienį naujienų portale lrytas.lt pradedama rodyti laida su šokėja Monika Šalčiūte „Monikos kokteilis“. Kiekviena laida turės savo temą, kuria Monika pasidalins savo nuomone. Per pirmąją laidą Monika samprotavo apie pavydą.

„Vieni pavydi meilės, kiti – pinigų, treti – šlovės, laimės. Dar kiti pavydi papų“, - sakė Monika.
„Vieni pavydi meilės, kiti – pinigų, treti – šlovės, laimės. Dar kiti pavydi papų“, - sakė Monika.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:18 AM

Anot M.Šalčiūtės, egzistuoja keturios pavydo formos: „Vieni pavydi meilės, kiti – pinigų, treti – šlovės, laimės. Dar kiti pavydi papų. Jeigu tu neturi papų ir pamatai merginą, kuri turi gražias krūtis, tau jau negerai.“

Monika įsitikinusi, kad pavyduoliai socialiniuose tinkluose niekada nepublikuoja savo nuotraukų, slepia savo tikrąjį vardą ir dažniausiai yra šiek tiek kvailoki, kitaip tariant - „be galvos“.

„Tokie žmonės kaip Marijonas Mikutavičius niekada nekomentuos. Kodėl jie niekada nekomentuoja? Dėl to, kad jie turi savo gyvenimą, o ne gyvena kitų, kaip darote jūs. Nesakau taip apie visus, bet yra dalis tokių“, - žodžių į vatą nevyniojo M.Šalčiūtė.

Pasiteiravus merginos, ko žmonės jai pavydi, ji atsakė trumpai: gražios išvaizdos ir laidos vedėjos darbo. Monika patikino, kad laidos vedėja tapo pačiu sąžiningiausiu keliu. M.Šalčiūtės sėkmės paslaptis – žmonių susidomėjimas ja.

Panašu, kad M.Šalčiūtė labiausiai pastebi komentarus apie savo krūtinę. Monika įsitikinusi, kad merginos jai pavydi jos figūros, todėl ją nuolat šmeižia.

„Neretai žmonės bando man pakenkti dėl pavydo arba dėl šiaip kažkokių neaiškių priežasčių, apšmeiždami mane, kad mano blakstienos netikros, papai, įdegis ir visa kita. Tai visiškai nėra tiesa.

Kaip atsikratyti pavydžių žmonių? Jų neatsikratysit niekaip. Jų tiesiog daugės kaip kokių bacilų. Vienas pasakys kažką, kitas pasakys kažką.

Su pavydu taikytis negalima. Jeigu jaučiu pavydą virtualioje erdvėje, tai tiesiog nekreipiu dėmesio. Jeigu tai vyksta gyvai, tik pamėginkit man ką nors pasakyti ir pamatysit mano reakciją ir ji tikrai nebus gera“, - perspėjo M.Šalčiūtė.

Laida „Monikos kokteilis“ - kiekvieną ketvirtadienį ir šeštadienį naujienų portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.