Laidoje - parlamentaro išsišokimai ir medikų klaida

Metus nuo depresijos gydyta moteris netikėtai sužinojo, kad nepakeliamus galvos skausmus jai sukelia stuburo bėdos. Tokia istorija šįvakar bus parodyta TV3 laidoje „Prieš srovę”.

Daugiausia psichotropinių vaistų Europoje vartoja lietuviai ir portugalai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiausia psichotropinių vaistų Europoje vartoja lietuviai ir portugalai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Buitkutė

2013-10-15 06:00, atnaujinta 2018-02-21 04:20

Rita į medikus kreipėsi dėl galvos skausmų, kuriuos lydėjo nepasitikėjimas savimi, nesaugumo jausmas, baimė išeiti į gatvę, net panikos priepuoliai.

Gydytojai nustatė depresiją, nuo kurios ji buvo gydoma metus. Ritai buvo skirta raminamųjų vaistų, tačiau moters kančių tai nepalengvino.

Nebegalėdama kęsti skausmų ji išsikvietė greitosios pagalbos gydytojus. Moterį apžiūrėjęs medikas paaiškino, kad galvos ir nugaros skausmus jai sukelia stuburo išvarža.

„Lietuva kartu su Portugalija pirmauja Europoje pagal psichotropinių vaistų vartojimą.

Ar tabletė raminamųjų vaistų prieš miegą jau laikoma norma?” – retoriškai klausė „Prieš srovę” vedėja Audrė Kudabienė.

Laidos kūrėjai kalbino medikę, kuri gydė Ritą. Su kitais gydytojais žurnalistai kalbėjosi apie tai, kiek įtakos jų darbo metodams turi farmacininkai.

Politiko akibrokštai

Kitame laidos siužete bus pasakojama apie parlamentarą Algirdą Patacką, kuris rugsėjo pradžioje buvo sulaikytas dėl vagystės viename prekybos centrų.

„Prieš srovę” kūrėjai pabendravo su parlamentaro žmona Nijole. Laidoje taip pat kalbės policijos ir prekybos centro atstovai.

Tai ne pirmas ūmaus būdo parlamentaro išsišokimas. Prieš metus Seimo rinkimams skirtoje TV laidoje jis į oponentą sviedė vandens stiklinę.

Daugiau kaip prieš 20 metų, taip pat artėjant Seimo rinkimams, dešiniųjų pažiūrų A.Patackas užpuolė kitą parlamentarą – liberalą Rimvydą Valatką ir sudaužė jo akinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.