Greičio ir adrenalino ištroškusiems žiūrovams - „Need for speed. Ištroškę greičio“

Itin populiarus kompiuterinis žaidimas „Need for Speed“ jau kitų metų kovą pasieks kino teatrus filmo pavidalu ir Lietuvoje vadinsis „Need for speed. Ištroškę greičio“. Jau galima žvilgtelėti ir į naująjį, lietuviškai titruotą filmo anonsą, kurio centre – ne tik galingi ir supergreiti automobiliai, bet ir puikiai pasauliniu hitu tapusio serialo „Bręstantis blogis“ (angl. „Breaking Bad“) gerbėjams pažįstamas aktorius Aaronas Paulas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 5:09 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:51 AM

Kino studijos „DreamWorks“ ir kompiuterinių žaidimų kompanijos „Electronic Arts“ drauge kurtame filme bus pasakojama dramatiška ir veiksmo kupina Tobio Maršalo (akt. A.Paulas) istorija. Jis – ką tik iš kalėjimo paleistas gatvės lenktynių asas. Už grotų jis pateko dėl turtingo verslo partnerio pinklių ir dabar vyras pasiryžęs kerštui.

Siekdamas atlyginti už savo skriaudas jis prisijungia prie šalies mastu vykstančių lenktynių. Tačiau buvęs partneris taip pat nepėsčias. Jis sužino apie grėsmingą įskaudinto ir nukentėjusio Tobio planą ir paskelbia milžinišką atlygį už jo galvą. Beprotiškos lenktynės prasideda. Išsigelbėti padės tik stulbinantis greitis ir ryžtas.

Įvairiuose JAV kampeliuose filmuotoje juostoje „Need for speed. Ištroškę greičio“, režisieriaus Scotto Waugho teigimu, kaip niekada daug autentikos, tad žiūrovų laukia tikra lenktynių atmosfera. „Pasodinsiu žiūrovus į supergreitą automobilį ir leisiu jiems skrieti daugiau kaip 300 km per valandą greičiu“, – žada jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.