Ar žiūrovai sulauks L.Mondeikaitės ir I.Aksionovo bučinio?

TV3 muzikos šou "Romeo ir Džiuljeta“ prasidėjo poravimosi metas. Jau šio šeštadienio laidoje 19 val. žiūrovai galės įvertinti, kaip suskambės naujasis Vilijos Matačiūnaitės ir Jono Čepulio duetas. Dar labiau intriguoja nestandartinė Liepos Mondeikaitės ir Iljos Aksionovo pora.

I.Aksionovas ir L.Mondeikaitė - suporuoti TV3 šou "Romeo ir Džiuljeta" režisieriaus.
I.Aksionovas ir L.Mondeikaitė - suporuoti TV3 šou "Romeo ir Džiuljeta" režisieriaus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-17 13:22, atnaujinta 2018-02-21 02:20

Šou dalyvius suporavo roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ režisierius Kęstutis Jakštas, teigdamas, kad atėjo laikas išgirsti, kaip jų balsai dera tarpusavyje. Nuo šiol pretendentai į pagrindinius roko operos vaidmenis turės dainuoti vieni su kitais, kol išaiškės darniausia pora.

Kai Liepa išgirdo, kad turės pasirodyti su I.Aksionovu, jos veide pasirodė akivaizdi nuostaba. „Pirma mintis – jis toks jaunas! Tarp mūsų bemaž 7 metų skirtumas! Bet meilė neturi amžiaus ribų“, – šypsosi L.Mondeikaitė.

Šeštadienio vakarui jie parengė jausmingą Kastyčio Kerbedžio hitą „Nakty“. „Tai bus dviejų jaunų žmonių nekalta meilė. Šiuolaikinė meilė? Ne, ji ne tokia graži, stokoja švelnumo. Mes perteiksime mūsų tėvų laikų pasimatymą, kai pirmą kartą susikimbi rankomis, kai dar baisu pažvelgti į akis, – romantizuoja Liepa. – Repetuoti su Ilja buvo lengva. Nereikėjo įveikti save, nebuvo pykčio, įtampos. Susitikome ir padarėme. Gražiai, paprastai. Labai patiko dirbti kartu. Ilja ne pagal savo amžių subrendęs.“

Mergina tikrovėje nėra patyrusi meilės jaunesniam vaikinui. Tačiau ir scenoje neketina jaustis vyresnė. „Mes turime mokėti virsti kitu personažu. Juk ne "ženytis" eini, o tik gyventi vaidmeniu tas kelias minutes. Na, roko operoje tai užtruktų kiek ilgiau, bet privalai suvaidinti tai, ko iš tavęs reikalauja. Aš su bet kuriuo dalyviu galėčiau dainuoti duetu“, – tikina Liepa.

Ji neslepia, kad naujų projekto dalyvių – V.Matačiūnaitės ir Mariaus Jampolskio - atėjimas pribloškė. „Atrodė, mes tiek nervų įdėjome, kad prasibrautume. Apėmė pyktis, – kam reikia tų naujokų? Bet kai perkračiau galvą – viskas gerai. Budresnį protą įjungsi, daugiau pastangų įdėsi. Čia reikia už save pakovoti, o ne kitų dairytis. Jei nesugebi gauti 10, – niekas nepadės“, – kalba L.Mondeikaitė.

Ar Romeo ir Džiuljeta galėtų tapti Ilja ir Liepa? Žiūrovai jau šeštadienį savo akimis galės pamatyti, ko vertos kalbos, esą dueto nariai dainuodami taip įsijautė, kad beveik susiliejo lūpomis. Ar Iljos ir Liepos pasirodymas pasibaigs (ne)kaltu bučiniu? Ir kuriuos kitus dalyvius šįkart suporuos roko operos režisierius? Atsakymai – šeštadienį 19 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu