Galybėje serialų ir filmų sužibėjusi gražuolė K.Ritter debiutuoja TV6 kanale

Išraiškingo grožio aktorę Krysten Ritter bent akies krašteliu yra matęs kiekvienas amerikietiškų serialų gerbėjas. Aktorė sužibėjo tokiose sėkmingose daugiaserijinėse istorijose kaip „Liežuvautoja“, „Bręstantis blogis“, taip pat kino filmuose „Pamergė pagal užsakymą“, „Pametę galvas Las Vegase“, „Parduotuvių maniakės išpažintis“. Nuostabi K.Ritter figūra ir akinanti šypsena taip pat neliko nepastebėta reklamos kūrėjų, jie mielai kviečiasi merginą į įvairius projektus. Jau šį penktadienį, spalio 18-ąją, kanalas TV6 visus gerų serialų gerbėjus kviečia į premjerą „Nepasitikėk bjaurybe iš 23 buto“, kur gražuolė amerikietė atliks pagrindinį vaidmenį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2013, 1:32 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:15 AM

Penktadieniais−sekmadieniais 23 val. TV6 eteryje komedija „Nepasitikėk bjaurybe iš 23 buto“ užtikrins: labai atsargiai rinkitės kambario draugus, nes gali būti, kad pakliūsite pas tokią kaip Kloja (K.Ritter) – darančią ir imančią ką nori, amžinai besilinksminančią plevėsą.

Tiesa, Džiunė, kurią įkūnija baltaplaukė gražuolė Dreama Walker, neturi iš ko rinktis – per dieną praradusi svajonių darbą ir su juo žadėtą butą, dėl kurio važiavo per visą šalį, atvykėlė apsigyvena su Kloja jos bute, pažymėtame 23-iuoju numeriu. Merginos iš pradžių visiškai nesutaria ir kaip išmanydamos gadina viena kitai gyvenimą. Vis dėlto jos abi sušvelnės ir Džiunė net ištars „Kloja, tu išgelbėjai man gyvybę.“

Beje, merginų bute dažnai „trinasi“ kultiniame seriale „Dosono įlanka“ herojų Dosoną įkūnijęs aktorius Jamesas Van Der Beekas, kuris šioje komedijoje vaidina pats save!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.