„Šok!“ teisėja J.Sodytė: „Dabar jau darosi karšta“

Nacionaliniam šokio talentų konkursui „Šok!“ keliantis į gražiausią TV studiją Lietuvoje, kurioje prasidės naujas etapas – pusfinaliai, jo teisėja Jūratė Sodytė kartu su choreografais Ineta Stasiulyte ir Deivydu Meškausku svečiavosi laidoje „Labas rytas, Lietuva“.

„Šok!“ teisėja J.Sodytė: „Dabar jau darosi karšta“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Šok!“ teisėja J.Sodytė: „Dabar jau darosi karšta“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2013, 7:43 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:13 AM

„Tai, kas buvo atrankose – derėtų pamiršti, tai daugiau buvo susipažinimui žiūrovams ir teisėjams su projekto dalyviais. O nuo pusfinalių prasideda visas įdomumas! Dabar jau darosi karšta“, – sako viena garsiausių šalies balerinų, projekto teisėja J.Sodytė.

Tiesa, pusfinaliuose, kuriuose kiekviename jų varžysis 9 griežtai atrinkti „Šok!“ dalyviai, teisėjams talkins choreografų taryba, sudaryta iš įvairių šokių stilių profesionalų. „Net mums, teisėjams, yra sunku įsivaizduoti kas bus finaluose, nes jau dabar, pusfinaluose virs didžiulė kova. Yra gerų šokėjų!” – apie laukiantį tikrą iššūkį vertinant dalyvius pasakoja teisėja.

„Čia gerų šokėjų yra labai daug, ir jie tokie skirtingi! Pusfinalyje vyks tokios aštrios diskusijos, kad mes netgi išėję, uždarę duris negalėsime ilgai nusiraminti“, – antrina ir Ineta Stasiulytė, stebėdama šokėjus iš choreografės pozicijos. Tačiau viena yra nenuginčijama – laimės dalyvis, užvaldęs teisėjų ir choreografų emocijas.

„Emocijos čia yra vienas pagrindinių dalykų. Žmogus turi ne vien tik duomenis demonstruoti. Matėme čia tokių žmonių, kurių kūnas yra valdomas tobulai, turi gebėjimus, bet nėra esminio faktoriaus. Šokis turi kažką išreikšti, nes sportas ir šokis – du visiškai skirtingi dalykai“, – apie tikras talento paieškas prasitaria J. Sodytė, pridurdama, jog talentas yra privalomas.

Uždeganti kova ant „Šok!“ parketo, tvieskaint studijos šviesoms, aidint aistringiems projekto žiūrovams salėje bei akylai stebint projekto teisėjų ketvertui ir choreografų tarybai – nacionaliniame šokio talentų konkuse „Šok!“. Pusfinalio pirmoji laida – jau šį sekmadienį, 18.30 val. per LRT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.