M.Šalčiūtė apie paskalas: „Ką jos atneša man? Reitingus“

Interneto sensacija pristatoma šokėja Monika Šalčiūtė suplakė dar vieną „Monikos kokteilį“. Šį kartą mergina pasidalijo savo įžvalgomis apie apkalbas.

Monikos postringavimais susidomėjo pro šalį ėjusi moteris. Prisėdusi šalia M.Šalčiūtės ji ėmė klausytis jos atsakymų į gerbėjų klausimus.<br>Stop kadras
Monikos postringavimais susidomėjo pro šalį ėjusi moteris. Prisėdusi šalia M.Šalčiūtės ji ėmė klausytis jos atsakymų į gerbėjų klausimus.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:28 PM

„Kai kuriems žmonėms pletkai atneša blogas emocijas, nes jiems nepatinka kai apie juos kalba. O ką jie atneša man? Reitingus“, - šypsojosi laidos vedėja.

Anot M.Šalčiūtės, dažniausiai paskalas skleidžia moterys, o jų apkalbų objektais tampa jų draugės arba draugių draugės. Pati Monika į apkalbas visiškai nekreipia dėmesio, nes jų yra paprasčiausiai per daug.

Nors daug kas mano, kad Monika įdomi tik paaugliams, merginos samprotavimais susidomėjo pro šalį ėjusi senolė. Ji prisėdo ant suoliuko šalia M.Šalčiūtės ir ėmė klausytis merginos atsakymų į gerbėjų klausimus.

Vienas laidos žiūrovas pasiūlė M.Šalčiūtei išeitį – ištrinti visas savo anketas iš socialinių tinklų ir pranykti iš viešosios erdvės. Pasak jo, tuomet Monika galės ramiai gyventi.

„O kas sako, kad aš noriu ramiai gyvent?“ - retoriškai paklausė Monika, parodydama, kad kuo puikiausiai supranta viešumo ir populiarumo teikiamą naudą.

Baigusi atsakyti į žiūrovų klausimus M.Šalčiūtė pristatė šeštadienio laidos temą - greitasis maistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.