V.Matačiūnaitės vaidmenys: ir azijietė, ir lanksti plėšikė

„Romeo ir Džiuljeta“ pamažu artėja prie finišo tiesiosios. Pirmadienio vakarą filmuota paskutinė šio TV3 šou laida iki finalų – ją žiūrovai pamatys lapkričio 9-osios vakarą. Po šios laidos visi kovoje išlikę dainininkai šou režisieriaus Kęstučio Jakšto bus suporuoti ir toliau po du kovos dėl pagrindinio prizo – vaidmenų roko operoje „Romeo ir Džiuljeta“, kuri gruodį bus rodoma Kauno ir Vilniaus arenose.

V.Matačiūnaitė.<br>D.Umbraso nuotr.
V.Matačiūnaitė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 28, 2013, 8:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:47 PM

TV šou, kuriame rungiasi atlikėjai, vis daugėja užuominų į naują Kęstučio Antanėlio ir Sigito Gedos roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ pastatymą, kuris „perkrikštytas“ „Romeo ir Džiuljeta“.

Ant komisijos kėdės pirmadienio vakarą sėdo ne tik prodiuseris Dominykas Kubilius, operos atlikėja Sigutė Stonytė ir šokėjas Nerijus Juška, bet ir grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara. Jis roko operos pastatyme vaidins Džiuljetos tėvą.

Artėjant lemiamoms kovoms, artistai vis daugiau stengiasi. Marius Jampolskis visą orkestrą privertė linguoti krišnaitų giesmės ritmu – prieš tai palakstęs po sceną ir energingai užplėšęs ariją iš Giedriaus Kuprevičiaus „Ugnies medžioklės su varovais“.

Raminta Naujanytė – Bjelle ir Tadas Juodsnukis dainavo kartu, išradingai panaudodami baltą audeklą.

„Būtų puiku, jei jūs būtumėte mano dukra“, - juokavo A.Ivanauskas.

Martynas Kavaliauskas pasidabino smokingu ir surengė gana paprastą, bet vokalo prasme – tikrai neprastą pasirodymą. Kaip jį vertino komisija, išgirsite TV eteryje.

Šou „vinimi“ tapo vakaro vedėja Vilija Matačiūnaitė, kuri kitus konkursantis kalbino, apsirėdžiusi japonės geišos kostiumu ir už nugaros prisitvirtinusi kardą.

Jai teko linksmas vaidmuo – plėšikės (tik šou vedėjas Mindaugas Stasiulis su komisija nesutarė, ar ji apiplėšė biblioteką, ar „Norfą“). Čia Vilija jau pasirodė visai kitokia – juodą triko apsitempusi mergina dainuodama darė ir špagatą, ir raitė kitas sudėtingas gimnastikos figūras. Žodžiu, tikrai lietuviškoji Lara Kroft – tik numerio pabaigoje paaiškėjo, kad vietoj lobio ji rado... puponautą.

Pirmadienio vakarą netrūko ir kitų įspūdingų pasirodymų. Visos „Romeo ir Džiuljetos“ aistros į eterį sugrįš po beveik dviejų savaičių – šį šeštadienį šou nebus rodomas, bet prie ekranų vėl visus pakvies lapkričio 9-ąją.

Gruodžio 10-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje, o gruodžio 15-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks įspūdingos „Romeo ir Džiuljetos“ roko operos premjeros, į kurias jau galima įsigyti bilietus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.