„Lietuvos balse“ pirmą kartą viešai pravirko I.Valinskienė

Fatališka gundytoja, aksominio balso dainininkė, aistringa šokėja, žavinga laidų vedėja, populiari filmų, dokumentikos garsintoja – tokią Ingą Valinskienę įpratusi matyti publika. Verkiančios viešumoje iki šiol jos nematė niekas. Šį šeštadienį 19.00 val. „Lietuvos balse“ išvysime tokią Ingą, kokią pažįsta tik patys artimiausi – jautrią ir nebijančią parodyti giliausių išgyvenimų.

I.Valinskienė pamatė pasirodymą, po kurio iš jaudulio nebegalėjo kalbėti.
I.Valinskienė pamatė pasirodymą, po kurio iš jaudulio nebegalėjo kalbėti.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-31 13:39, atnaujinta 2018-02-20 16:54

Tądien eteryje pasirodys I.Valinskienės ir Arūno Valinsko mokinių – Gretos Jurgaitytės ir Kamilės Kielaitės muzikinė dvikova su daina „Meilės netylėk“. Tai jautrus kūrinys apie skaudžią meilę, kurį jau daugelį metų nepakartojamai atlieka Rosita Čivilytė ir Rūta Ščiogolevaitė, prisibeldžiantis į slapčiausias kiekvienos moters širdies kerteles.

Klausydamasi Gretos ir Kamilės balsų virpesio, mokytojos kėdėje sėdėjusi Inga nesulaikė viena po kitos riedančių ašarų.

„Jūsų daina taip sujaudino I.Valinskienę, kad ji nebegali kalbėti“, − po merginų dainos, taip pat neabejingas jų pasirodymui, kalbėjo „Lietuvos balso“ vedėjas Rolandas Vilkončius.

„Dainuoti tokius kūrinius gali moterys, kurios savo gyvenime turi visapusės patirties: R.Ščiogolevaitė, R.Čivilytė, I.Valinskienė. Šioje dainoje yra begalė vyrams nesuprantamų dalykų. Manau, kad jums šį vakarą pavyko puikiai ją atskleisti, nors dar esate jaunos ir tikrai mažiau patyrusios“, − sužavėtas kalbėjo Merūnas Vitulskis.

„Džiaugiuosi, kad šįkart ne aš esu šių ašarų priežastis“, − supratingai į žmoną žvelgė Arūnas, padrąsinamai laikydamas Ingos ranką.

Jam teko ir visa atsakomybė nuspręsti, kuri iš scenoje jausmus liejusių merginų turi likti „Lietuvos balse“.

Kodėl pravirko Inga, kuri iš jaunųjų dainininkių – Greta ar Kamilė – liks toliau kovoti muzikiniame projekte, LNK žiūrovai sužinos jau šeštadienį.

Iki ašarų I.Valinskienę sugraudinusio pasirodymo akimirkos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.