Helovino laidoje V.Cololo virs Drakula, Dž.Siaurusaitis - kunigu

Šį vakarą 20 val. TV3 laidoje "Humoro grandų šou“ karaliaus juodasis humoras ir vaiduokliška atmosfera. Laidos tema - Helovinas - padiktavo laidos vedėjų – Vitalijaus Cololo ir Džiugo Siaurusaičio − įvaizdžio pokyčius: iš geraširdžių komikų jiedu virto siaubo filmų herojais. Cololo įsijautė į grafo Drakulos vaidmenį, o Džiugas tapo nuo piktųjų dvasių žmoniją gelbėjančiu kunigu egzorcistu, įtartinai panašiu į popiežių. Taigi gėrio ir blogio pusiausvyra bus garantuota. Žinoma, laida bus labiau juokinga, nei baisi.

V.Cololo (kairėje) ir Dž.Siaurusaitis jau pasiruošė Helovinui.
V.Cololo (kairėje) ir Dž.Siaurusaitis jau pasiruošė Helovinui.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 11:34 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:03 PM

„Humoro grandų šou“ studijoje – įspūdingas svečių būrys: būrėja Vaiva Budraitytė, žinanti visas nematerialiojo pasaulio paslaptis, grafo Drakulos palikuonis Egidijus Sipavičius, sukūręs pirmąjį siaubo hitą apie eigulio dukrą, ir grupės "Mochito“ merginos, išgąsdinusios, o gal ir pradžiuginusios Lietuvą nauju vaizdo klipu, kuriame – dainuojantys moteriški apvalumai.

V.Cololo kalbindamas V.Budraitytę prasitarė, kad irgi žino ezoterinių paslapčių ir triukų: "Aš tai bučiuojuos pagal feng šui.“

Taip pat laidoje "Humoro grandų šou“ – specialiai Helovino šventei „Dar pažiūrėsim“ humoristų kompanijos sukurta lietuviško siaubo filmo parodija ir Raimondo Bingelio vampyriški anekdotai. Mantas Stonkus su žmona Indre darbuosis distancinių ekstrasensų studijoje, o V.Cololo su Mantu Katleriu ir Dž.Siaurusaičiu gąsdins lietuviškų biurų darbuotojus. Nauju, aktorės, amplua sužibės grupės "4 Roses“ vokalistė, laidos "Žvaigždžių dešimtukas“ vedėja Dileta Meškaitė. Ji įkūnys paslaptingą būrėją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?