Nurimus skyrybų skandalui Mundis sugrįžo į sceną

Ketvirtadienį Vilniuje buvo filmuojama naujausia gyvo garso projekto „Auksinis balsas“ laida. Duetų tematikos vakarą pradėjo šeimyninis Violetos ir Viliaus Tarasovų duetas. Vakaro siurprizu tapo ant scenos pasirodęs verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis. Jis kartu su projekto dalyve Evelina Sašenko atliko „Queen“ dainą „Crazy Little Thing Called Love“.

Evelinos Sašenko ir Edmundo Štengerio-Mundžio pasirodymas "Auksiniame balse".<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Evelinos Sašenko ir Edmundo Štengerio-Mundžio pasirodymas "Auksiniame balse".<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 7:46 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:41 PM

Tai pirmasis Mundžio pasirodymas scenoje po skyrybų skandalo – Violeta Malevska-Štenger apkaltino Edmundą smurtu ir neištikimybe. Anot jos, Mundis buvo jai neištikimas su Daiva Anužyte.

Vertinimo komisijos narys Zbignevas Levickis apie tai nė nesusimąstęs leptelėjo, kad Evelinos ir Edmundo pasirodymas buvo toks ekspresyvus, jog atrodė, jog scenoje pora ir pasimušė, ir pasimylėjo.

„Evelina, aš manyčiau, kad jūs tinkamą partnerį susiradote. Kam reikalingas toks vyras, kuris jus nustelbia? Tiesa, Mundis stengėsi jus šiek tiek nurungti, bet rungtynės buvo gražios“, - tikino vertinimo komisijos narė Zita Kelmickaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.