Paskutinis „X Faktoriaus“ atrankų dienoraštis: scenoje vos neįvyko stebuklas

Sekmadienio vakarą žiūrovai išvydo paskutinę „X Faktoriaus“ atrankų etapo laidą. Visai netrukus prasidės antrasis etapas ir muzikinio šou dalyviai dar labiau stengsis savo talentu sužavėti komisiją ir televizijos žiūrovus. Portalo lrytas.lt skaitytojams po laidos siūlome atiduoti balsą ir išrinkti savo favoritus.

Romanas Titorenko.<br>TV3 nuotr.
Romanas Titorenko.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2013, 7:16 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:33 PM

Šeštosios projekto laidos dalyvius vertino keturi savo sričių profesionalai - Marijus Mikutavičius, Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Urbonavičius ir Saulius Prūsaitis. Teisėjai per atrankas išklausė pusę tūkstančio trokštančių patekti į finalą, tačiau tik mažiau nei pusantro šimto pateko į kitą etapą – kūrybinę „X faktoriaus“ stovyklą.

Pirmasis ant scenos pasirodė Vilius Trakys (20 m.), sportuojantis ir mylintis muziką. Vaikinas antrą kartą bandė laimę šiame projekte. M.Mikutavičius patikino, kad Viliaus gražus balsas, todėl vien už tai jam davė šansą tęsti pasirodymą ir pasakė „taip“. Samas – taip pat. „Atsipūsk. Žiūrėti į tave sunku, nes nesusitvarkai su savo kūnu, bet užsimerkus visai kitas vaizdas“, - kalbėjo S.Urbonavičius.

Vilius prasitarė, kad daina buvo skirta brangiam žmogui. Tai nepatiko S.Prūsaičiui. „Kadangi kūrinys skirtas ne man, negaliu tau sakyti „taip“, - griežtai tarė Saulius. Dainius Griesius (25 m.) - mokytojas iš Kaišiadorių į atranką atėjo su tikslu nugalėti projektą. Kodėl? „Noriu pasiimti pagrindinį prizą – pinigus. Kuras brangus, o pas merginas kažkaip reikia nuvažiuoti“, - žodžių į vatą nevyniojo Dainius. Atlikęs kūrinį D.Griesius sulaukė ir gražių žodžių, ir kritikos. S.Urbonavičiui pasirodymas atrodė neblogas. Rūtai užstrigo vyro užkimęs balsas. „Nežinau ar pakimęs balsas buvo tau į naudą, ar ne. Kai kuriais momentais atrodė, kad taip, nes skambėjo įdomiai“, - sakė R.Ščiogolevaitė. S.Prūsaitis pasigedo tikrumo ir nuoširdumo. „Viskas buvo dirbtina, pagaminta iš plastmasės. Abejoju ar galėsi pasikeisti, todėl sakau tau "ne“, - tarė S.Prūsaitis. Kornelija Klimenkaitė (18 m.) iš Mažeikių mokyklą lanko Vilniuje. Moksleivė atliko Mousse T. ir The Dandy Warhols kūrinį „Horny As a Dandy“. Teisėjai po pasirodymo nedaugiažodžiavo. „Liuks mergytė“ - ištarė Rūta. Visi keturi teisėjai neliaupsino Kornelijos ir jai iš karto davė keturis „taip“.

Keturis „taip“ teisėjai skyrė ir Odilijai Murauskaitei (17 m.). „Tu myli sceną ir scena myli tave. Tai – akivaizdu. Negana to, tu turi žvėriškai stiprią gerklę“, - tikino M.Mikutavičius. Rūta pridūrė, kad Odilija turi labai geras akis. Į kitą etapą su visų teisėjų palaiminimu pateko ir Žygimantas Gečas (21 m.) iš Telšių.

Molėtiškiai Vidmantas ir Raimonda – brolis ir sesuo. Nors šeima stengėsi sužavėti komisiją ir žiūrovus, tačiau jiems vargiai tai pavyko padaryti. Teisėjai negailėjo kritikos strėlių Vidmantui ir Raimondui. Samas patikino, kad priedainiai skambėjo tiesiog tragiškai. „Įdomu į jus žiūrėti. Jūs tikrai keisti padarai“, - nusišypsojo S.Urbonavičius.

„Patikėkite, juokinga nebuvo. Jums žiauriai nepasisekė sudainuoti“, - nusivylimo neslėpė R.Ščiogolevaitė. Brolis ir sesuo bandė teisintis: „Mes pakimę esame...“. Tai salėje sukėlė juoką, o Vidmantas ir Raimonda baigė savo pasirodymą ant „X faktoriaus“ scenos.

Paskutinis scenoje pasirodęs Romanas Titorenko (20 m.) scenoje sukėlė tikrą ažiotažą – iš pradžių kiek nemokšiškai scenoje atrodęs vaikinas po kelių akimirkų rodė, kad dainuoti jis moka.

Grupės „Westlife“ kūrinį „You Raise Me up“ sudainavęs Romanas nustebino ir žiūrovus ir teisėjus. Teisėjai jį pavadino „mažu stebuklėliu, kuris tuoj ims ir pakils nuo scenos į viršų".

Tiesa, Rūta, Marijonas, Saulius ir Samas nebuvo visiškai sužavėti Romano balsu ir talentu, tačiau Rūta patikino, kad įdėjęs daug darbo Romanas gali pasiekti aukštumų klasikinio dainavimo srityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas