A.Ramanauskas išvadino M.Sėjūną marozu

Kodėl aštrialiežuvis Algis Ramanauskas – Greitai išvadins Mindaugą Sėjūną marozu? Ir kaip į tai sureaguos žodžio kišenėje neieškantis aktorius? Linksmoji BTV laida „Prajuokink mane“ šį pirmadienio vakarą žada tikrą žodžių karą tarp dviejų scenos grandų. „Sapnavau tave šią naktį. Ir tu atnešei man dovanų“, – pasakos A.Ramanauskas šios laidos komisijos nariui M.Sėjūnui. Ką aštrialiežuvio sapne veikė M.Sėjūnas?

M.Sėjūnas.<br>BTV nuotr.
M.Sėjūnas.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 2:50 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:06 PM

Laidos komisijos nariai šį pirmadienio vakarą liks tiesiog priblokšti vieno talentingo vilniečio pasirodymo. „Žiauriai įdomu pamatyti savo paties parodiją ir prisiminti koks buvau prieš dešimt, vienuolika metų“, – sakys M.Sėjūnas.

„Kaip džiugu išvysti savo jėgomis pasitikintį žmogų, talentingai žaidžiantį žmonių emocijomis, kuris prajuokina nenaudodamas jokių klišių ir nepasakodamas tų senų ir nusibodusių anekdotų“, – savo susižavėjimo vilniečiu neslėps ir V.Mičiulienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.