Buvusi A.Matulo žmona prabilo apie vyro neištikimybę

„Antanas visada norėjo būti dėmesio centre, jautėsi labai reikšmingas, protingiausias... O kai dar yra ir partiečių dėmesys, tai juos padaro dievukais. Jie taip susireikšmina, kad šalia esantis žmogus būna niekas“, - pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki“ atvirai papasakojo Nijolė Matulienė, buvusi Seimo nario Antano Matulo žmona.

Nijolė sako, kad viešai prabilti ją paskatino ne tik vyro neištikimybė, bet ir atviri žeminimai bei partijos kolegų grasinimai tylėti ir nesiskirti.<br>LNK nuotr.
Nijolė sako, kad viešai prabilti ją paskatino ne tik vyro neištikimybė, bet ir atviri žeminimai bei partijos kolegų grasinimai tylėti ir nesiskirti.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 11:21 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:19 PM

Ji atskleidė, kas nutinka su naujai tapusiais Seimo nariais, kad po kelių kadencijų Seime, ne vienas jų palieka šeimas, meta žmonas, pamiršta savo vaikus.

„Kai jis tapo Seimo nariu, iš karto buvau perspėta dažniau atvažiuoti į Vilnių aplankyti vyro, nes atsirado net kelios guodžiančios... Atvažiavusius iš rajonų vyrus jaunos padėjėjos, partietės greitai ima guosti... Kokie jie vieniši, kokie jie nelaimingi“, - pasakojo N.Matulienė.

Keleriais metais už sutuoktinį vyresnė Nijolė su Seimo nariu, konservatorių partijos atstovu A.Matulu oficialiai išsiskyrė prieš kelerius metus, po 30 metų trukusios santuokos. Prieš du mėnesius ponas Antanas tyliai, slapta suorganizuotose vestuvėse dar kartą vedė. Kaip pasakos Nijolė, jo žmona tapo 14 metų jaunesnė buvusi jo padėjėja, su kuria vyras romaną užmezgė prieš aštuonerius metus, dar būdamas neišsiskyręs.

Nijolė sako, kad viešai prabilti ją paskatino ne tik vyro neištikimybė, atviri žeminimai bei partijos kolegų grasinimai tylėti ir nesiskirti. „Noriu, kad visi žinotų – nesu Antano žmona. Šeima, ištikimybė – vertybės, kurias jis deklaravo viešai, tebuvo šnekos. Taip pat noriu įspėti visas moteris, kurių vyrai dirba valdžioje ar svajoja į ją patekti. Valdžia jiems susuka ir aptemdo protus. Neišleiskite vyrų vienų, priešingu atveju jūsų šeima subyrės. Taip pat neaukokite savo gyvenimo dėl sutuoktinio. Retas vyras tai įvertina“, - įspės moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.