Aktorės V.Būtytės rankose – meilės eliksyras

Moterys yra paslaptingos, kerinčios ir savo užantyje pasislėpusios turi bent vieną triuką, jei jų meilei iškiltų grėsmė. Kaip tik triukų, o gal net burtų ėmėsi žiūrovų pamėgto TV3 serialo „Moterų laimė“ aktorės Vaidos Būtytės veikėja Gintė. Siekdama susigrąžinti prarastą mylimąjį, ji į pagalbą pasitelkė meilės eliksyrą.

Moterys yra paslaptingos, kerinčios ir savo užantyje pasislėpusios turi bent vieną triuką, jei jų meilei iškiltų grėsmė.<br>TV3
Moterys yra paslaptingos, kerinčios ir savo užantyje pasislėpusios turi bent vieną triuką, jei jų meilei iškiltų grėsmė.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-06 11:52, atnaujinta 2018-02-20 13:53

„Gintė – naivi jauna moteris. Įsikišus valdingai mamai (akt. Nijolė Narmontaitė) ji prarado savo mylimąjį Kristijoną (akt. Tomas Kliukas), tačiau nesiliovė jo mylėjusi. Tad desperatiškai ji tiki viskuo – nuo burtininkių iki meilės mikstūrų“, – siužeto vingį serialo gerbėjams atskleidė V. Būtytė.

Moteris pripažino, kad nekaltų burtų ir pati yra ragavusi paauglystėje. Tiesa, įsimylėjusi ji tikrai neskuba mesti taro kortų ir gelbėti situaciją burtais, magija ar žolelių nuovirais. „Paauglystėje mes kartais kviesdavome dvasias su žvake, bet tik tiek. Aš tikrai nevilioju vyrų ir nepilu jiems į gėrimus meilės eliksyrų. Aš juk XXI amžiaus moteris, tad tikiu kiek kitokia alchemija, o ne žolelėmis ar užpilais“, – sako juokdamasi aktorė.

Viduramžiais buvo manoma, kad visos moterys, turinčios ugninius plaukus, yra raganos. Tačiau serialo „Moterų laimė“ aktorė patikino, kad specialių galių ar suintensyvėjusio šeštojo jausmo daugiau nei kitos moterys ji tikrai neturi. Be to, pasak Vaidos, visos moterys bent truputį raganos.

„Negalėčiau nei patvirtinti, nei neigti, kad raudonplaukės turi didesnę intuiciją nei kitos moterys. Kiekviena moteris giliai širdyje turi savo vidinius kerus ir burtus. Visai nesvarbu ar tu raudonplaukė, ar blondinė, ar brunetė. Tokios jau tos moterys“, – šypsosi aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.