Muzikinėje dvikovoje susitiks buvę įsimylėjėliai Monika ir Emilis

Likimas mėgsta pokštauti ir kartais su buvusiu mylimuoju suveda pačioje netikėčiausioje situacijoje. Tai patyrė du populiaraus LNK gyvos muzikos projekto „Lietuvos balsas“ dalyviai – Monika Drulytė ir Emilis Paškevičius. Kažkada vienas kitam puoselėję šiltus jausmus, iš Kauno kilę jaunuoliai netikėtai vėl susitiko muzikinėje scenoje. Abu juos visiškai atsitiktinai į savo komandą pasirinko Katažina Nemycko ir nieko nenujausdama apie judviejų pažintį paskyrė juos dainuoti duetu itin romantišką kūrinį „Kai tu atėjai“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2013, 3:23 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:44 PM

„Jaučiuosi labai neįprastai, nes Emilį jau senokai pažįstu...“, − apstulbinta naujienos, kad dėl išlikimo projekte teks kovoti su buvusiu vaikinu sakė M.Drulytė.

„Kartais žmogus, kurį sutinki, krenta tau į akį. Monika mano gyvenime buvo būtent toks žmogus. Mes draugavome...“, − sunkiai žodžius rinko ir E. Paškevičius.

Mokytoja Katažina ir jos patarėjas, atlikėjas Edgaras Lubys, neįtardami apie Monikos ir Emilio santykius, paprašė jų scenoje būti tikra įsimylėjėlių pora.

„Esate du jauni ir gražūs žmonės, tad ši daina jums labai dėkinga. Turite degti meile, kvėpuoti vienas kitu. Įsijausti į šį vaidmenį jums tikrai padėtų buvimas drauge ne tik repeticijų salėje. Gal nueikite į kiną?“ – jaunuosius dainininkus provokavo mokytojai.

Ar pavyko Monikai ir Emiliui nutildyti savo širdyse praeities aistras, o gal scenoje jausmai atgijo iš naujo? Kodėl M. Drulytė į sceną lipo su ašaromis akyse? Kurį iš jų pasirinks Katažina? Visa tai LNK žiūrovai sužinos jau šį šeštadienį, per „Lietuvos balso“ dvikovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.