„Šok!“ teisėjai nepagailėjo kritikos profesionaliems šokėjams

Jau šį sekmadienį nacionaliniame šokio talentų konkurse „Šok!“ – priešpaskutinis pusfinalis, kuriame pasirodys specialiai projektui susibūrusios dvi profesionalių šokėjų-trenerių komandos – „Laido crew“ ir „Project“. Profesionalūs šokėjai buvo apstulbę – sulaukti tiek kritikos strėlių iš kolegų jie tikrai nesitikėjo.

Projekto „Šok!“ teisėja Birutė Letukaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekto „Šok!“ teisėja Birutė Letukaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 12:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:36 PM

„Jūs treneriai, tačiau šiandien atrodėte lyg mokiniai! – po vienos komandos pasirodymo žodžių į vatą nevynios teisėjas Skruzdėliukas. – Žvalgėtės vienas į kitą, žiūrėjote, ar teisingai atliekate judesius.“ Nors skirtinguose Lietuvos miestuose gyvenantys treneriai juokais teisinosi, jog repetavo Skype‘u, tai jų nuo griežto verdikto neišgelbėjo.

„Yra gerai, bet nepakankamai. Nesate number one! Todėl bus labai sunku, mes kaposimės dėl to, kas vertas būti finale“, – įspės profesionalių šokėjų komandą teisėjas. O įtampa nenumaldomai auga: iš devynių šį sekmadienį pasirodysiančių dalyvių tik du pasieks finalo starto liniją. Tačiau profesinės ambicijos trenerių komandas pirmiausia veja įveikti vieniems kitus.

„Per daug viskas užryškinta, netikra, prikišamai parodoma. Viskas ryšku, aštru – tačiau nėra efekto. Jūsų šokis „nepaėmė“ manęs ir „nenunešė“, – kitą profesionalų komandos pasirodymą bejausmiu pavadins choreografė ir projekto teisėja Birutė Letukaitė. Po šių teisėjų komentarų įsisiautėjo publika, savo favoritų teisę į išlikimą ėmusi ginti audringais šūksniais ir trypimais.

Ką nuspręs teisėjai likus vienam žingsneliui iki finalinių kovų? „Šok!“ teisėjai – Jūratė Sodytė, Gytis Ivanauskas, Birutė Letukaitė ir Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas – užkėlė šokėjų kokybės kartelę. Ar pavyks profesionalams ją peršokti? Tai paaiškės jau šį sekmadienį. Ketvirtasis „Šok!“ pusfinalis – sekmadienį per LRT televiziją. Vedėjas Audrius Giržadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.