K.Kazlauskaitė pravirko - laidos herojės likimas priminė jos pačios

Antradienį LNK televizijos žiūrovai išvys antrąją naujo projekto „Pašėlusios močiutės“ laidą. Pagalbos į močiutes šįkart kreipėsi 24 metų mamytė Sandra. Vyras ją paliko su dviem mažamečiais vaikais ant rankų. Mergina jaučiasi praradusi viltį, nežino, kaip pamiršti buvusį mylimąjį ir pradėti gyvenimą iš naujo.

Besiklausydama Sandros istorijos, Kristina Kazlauskaitė susigraudino.<br>LNK nuotr.
Besiklausydama Sandros istorijos, Kristina Kazlauskaitė susigraudino.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 10:01 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:26 AM

Besiklausydama Sandros istorijos, Kristina Kazlauskaitė susigraudino: „Nesuprantu, kodėl tokiai jaunai moteriai likimas siuntė tokią begalę išbandymų”. Kristinos akyse pasirodė ašaros.

Iš tiesų laidos herojės biografija tikrai tinkama trilerio scenarijui. „Vis keikiu save, kad susipažinau su buvusiu vyru. Jei jis nebūtų pasimaišęs, manau daug kas būtų kitaip”, – filosofiškai mąsto šiuo metu du vaikučius prižiūrinti mama.

„Man skaudžiausia tai, kad jis nenorėjo nei vieno iš dviejų vaikų”, – vos Sandrai ištarus šiuos žodžius Kristina prapliupo verkti. Aktorė sako herojės istorijoje radusi sutapimų su jos pačios gyvenimu, dėl to ir susigraudino.

„Buvau ką tik pagimdžiusi antrąją dukrą. Į ligoninę atvykęs aplankyti vyras kartu atsivedė meilužę. Man buvo toks šokas, kad tuoj pat ją puoliau. Nesuprantu, kaip šitaip neturėti sąžinės”, – toliau pasakojimą tęsė Sandra visas „Pašėlusias močiutes” priversdama surimtėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.