K.Knightley ir J.Law pretenduoja tapti geriausiais Europos kino aktoriais

Britų aktoriai Keira

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 11, 2013, 6:31 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:58 AM

Pagrindinį vaidmenį joje atlikusi K.Knightley dėl šio prizo varžysis su Naomi Watts iš „Pragaro rojuje“ („The Impossible“), Veerle Baetens iš „Nutrūkusio rato“ („The Broken Circle Breakdown“), Barbara Sukowa iš „Hannah Arendt“ ir Luminita Gheorghiu iš „Vaiko pozos“ („Child's Pose“).

J.Law varžovai dėl geriausio aktoriaus titulo yra Johanas Heldenberghas, atlikęs vaidmenį juostoje „Nutrūkęs ratas“, Fabrice'as Luchini iš „Provokuojantys užrašai“ („In the House“), Toni Servillo - „Didis grožis“ („The Great Beauty“) ir Tomas Schillingas – „Kinas po žvaigždėmis“ („Oh Boy“).

Apdovanojimui geriausio filmo kategorijoje nominuotos juostos yra „Geriausias pasiūlymas“ („La Migliore Offerta“, „The Best Offer“), „Snieguolė“ („Blancanieves“), „Nutrūkęs ratas“, „Didis grožis“, „Kinas po žvaigždėmis“ ir „Adelės gyvenimas. I ir II skyrius“ („La Vie d’Ad?le, chapitre 1&2“).

Berlyne gruodžio 7 dieną vyksiančioje apdovanojimų teikimo ceremonijoje kino veteranei Catherine Deneuve bus įteiktas prizas už viso gyvenimo aktorinius pasiekimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.