I.Norkutė nevaidina serialuose su savo vyru, nes tada neįdomu bučiuotis

Šį ketvirtadienį TV3 laidoje „Humoro grandų šou“ bus kalbama apie tai, be ko gyvenimo neįsivaizduoja beveik nė vienas lietuvis, – apie serialus. Laidos vedėjas Džiugas Siaurusaitis-Kostia ir Vitalijus Cololo ta proga pakvietė į svečius visą būrį mylimiausių lietuviškų serialų aktorių: Ramūną Rudoką, Jurijų Smoriginą, Aušrą Štukytę, Marių Jampolskį, Ramūną Rudoką ir Gediminą Juodeiką. Šiai kompanijai, prisėdusiai ant „Humoro grandų šou“ sofučių, teko atsakinėti į provokuojančius ir šmaikščius laidos vedėjų klausimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:48 AM

Kaip populiarūs serialai pakeitė šių aktorių gyvenimą? Ruošdamasis laidai Dž. Siaurusaitis internete aptiko, kad R. Rudokas buvo dukart vedęs, turėjo sužadėtinę ir draugę. Reaguodamas į tokią statistiką, R. Rudokas prisipažino, kad toks jo buvusiųjų sąrašas atspindi tik 0,02 procento visų gyvenime turėtų moterų, bet atskleisti jų vardų ir pavardžių nesiryžo, prisidengdamas diskretiškumu.

J. Smoriginas prisipažino, kad dėl savo populiarumo nebegali ramiai eiti Palangos gatve valgydamas mėsainį. Į tokį J. Smorigino prisipažinimą iš karto sureagavo G. Juodeika. Pasirodo, kai pradėjo TV3 seriale „Pamiršk mane“ vaidinti batų pardavėją, jis nebegali ramiai vaikščioti Gariūnuose, žmonės jo vis klausinėja, kuriame kioske Gediminas prekiauja batais.

Vis dėlto I. Norkutė apgailestavo, kad ne viskas taip gražu, kaip iš serialų žmonėms atrodo. Štai, pasirodo, ji nevaidina serialuose su savo vyru aktoriumi Aurimu Žviniu, nes su vyru neįdomu... bučiuotis! Vis dėlto pasibučiavusi seriale su Dž. Siaurusaičiu, nusivylė, mat šis nepadovanojo žadėtųjų kailinių. Į tokį priekaištą Džiugas atsakė, kad pinigus iš jo atėmė „žmona“.

Šmaikštūs interviu, Raimundo Bingelio anekdotai, „Dar pažiūrėsim“ kompanijos sukurta serialų „Komisaras Reksas“ ir „Senis“ detektyvinė parodija ir dar daugiau linksmybių – jau šį ketvirtadienį laidoje „Humoro grandų šou“ per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.