Prieš pat finalą „Romeo ir Džiuljetą“ paliko V.Matačiūnaitė ir J.Čepulis

Šeštadienį TV3 eteryje – pirmoji tiesioginė projekto „Romeo ir Džiuljeta“ transliacija. Šis vakaras tapo lemtingas Vilijai Matačiūnaitei ir Jonui Čepuliui. Būtent jų duetas po įtemptos kovos pasitraukė iš projekto.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Nov 16, 2013, 7:50 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:10 AM

Poromis suskirstytas geriausiųjų aštuonetukas - Bjelle ir Tadas Juodsnukis, Liepa Mondeikaitė ir Martynas Kavaliauskas, Vilija Matačiūnaitė ir Jonas Čepulis, Silvija Pankūnaitė ir Ilja Aksionovas - „Romeo ir Džiuljeta“ šou pradėjo bendru pasirodymu. Jų pasirodymas nukėlė žiūrovus į kaukių balių, per kurį įvyko lemtingasis Romeo ir Džiuljetos susitikimas.

Vertinimo komisijos kėdėse įsitaisė Sigutė Stonytė, Dominykas Kubilius, Ramūnas Rudokas ir Nerijus Juška.

Komisijos nariai nerado priekaištų

Kovą dėl išlikimo projekte pradėjo Tado ir Bjelle duetas. Jie atliko nuotaikingą grupės „Rebelheart“ ir Gintarės Karaliūnaitės kūrinį „Ant pasaulio krašto“.

„Tadai, trūksta vaidybos. Atsipalaiduok labiau. Dabar paprasčiausiai Bjelle tave suvalgė. Aš noriu, kad jūs būtumėte vienodi. Jūs vienas kitą turit valgyti“, - savo pastabas išsakė N.Juška.

Bjelle patikino, kad būtent ji buvo tas asmuo, kuris mokėsi iš kito ir bandė nesuklysti. Nepaisant to, prodiuseris D.Kubilius jai nepagailėjo pagyrų: „Bjelle sudainavai taip, kaip niekad šioje scenoje. Buvo tokia didelė jėga. Kodėl tu to nerodei iki šiol, aš nežinau“.

Juos ant scenos pakeitė Liepa ir Martynas. Jiedu pasirinko taip pat linksmą kūrinį - dainą „You Are The One That I Want“ iš miuziklo „Grease“.

„Pusfinalis nerealus! Ačiū jums labai!“ - emocijų netramdė D.Kubilius.

Jam antrino ir S.Stonytė. Energingas šokis ir nuotaiką pakelianti daina nepaliko vertinimo komisijos abejingos. Jie tiesiog užsimerkė prieš mažytes dueto padarytas klaidas.

Štai Vilija ir Jonas nusprendė pamiršti linksmybes. Agresyvus Jameso Bondo tematika paremtas pasirodymas taip patiko vertinimo komisijai, kad jam pasibaigus projekto teisėjai plojo stovėdami.

„Pagaliau televizijos žiūrovai supranta, kad mes ne kaimas!“ - šaukė R.Rudokas.

Silvija ir Ilja savo pasirodymui pasirinko dar kitokią tematiką - kosmosą. Į jį duetas nukeliavo su „Daft Punk“ kūriniu „Get Lucky“.

„Prie ko galėčiau prikibti tai prie to, kad Ilja neplaukė kosmose. Tie judesiai buvo mediniai. Bet šiaip aš neįsivaizduoju, kaip mes turėsime rašyti balus. Visos poros pusfinaliui pasiruošė nerealiai“, - D.Kubiliui nelabai pavyko surasti priekaištų.

Po pirmojo turo pirmavo Vilija ir Jonas

Tik pasirodžius visoms poroms vertinimo komisija parašė savo balus. Komisijos narių užduotį apsunkino tai, kad negalima parašyti vienodų balų dviems poroms.

S.Stonytė savo balus išskirstė šitaip: Vilija ir Jonas pelnė 9 balus, Bjelle ir Tadas - 8 balus, Silvija ir Ilja - 7 balus, Liepa ir Martynas - 6 balus.

N.Juška savo balus padalijo taip: Vilija ir Jonas gavo 10 balų, Liepa ir Martynas - 9 balus, Bjelle ir Tadas - 8 balus, Silvija ir Ilja - 7 balus.

R.Rudoko balai pasiskirstė šitaip: Bjelle ir Tadas pelnė 10 balų, Vilija ir Jonas - 9 balus, Liepa ir Martynas - 8 balus, Silvija ir Ilja - 7 balus.

D.Kubilius savo balus paskirstė taip: Vilija ir Jonas gavo 9 balus, Silvija ir Ilja - 8 balus, Bjelle ir Tadas - 7 balus, Liepa ir Martynas - 6 balus.

Kritikos strėlės - lyderiams

Kadangi projekte išlikę dalyviai suskirstyti poromis, pasirodymų sumažėjo perpus. Muzikinio projekto kūrėjai tam rado išeitį - antrą dainų turą.

Antrajam pasirodymui Bjelle ir Tadas parengė dainą „Come What May“ iš miuziklo „Mulenružas“. D.Kubiliui jų pasirodymas itin patiko. Prodiuseris prisipažino nė negirdėjęs, ką duetas dainavo - jam buvo pernelyg gražu į juos žiūrėti.

„Nuostabus duetas. Jūsų balsai puikūs - jauni, gražūs. Ypač Tado labai gražus balsas. Tas grožis laisvas, jausmingas...“ - nedaugžodžiavo S.Stonytė.

Bjelle su Tadu užleido sceną Liepai ir Martynui. Jiedu atliko lyrišką „Pelenų“ dainą „Lopšinė“. Pagyrų komisija nepagailėjo ir šiai porai. Tiesa, N.Juška patarė M.Kavaliauskui patobulinti savo eiseną, o R.Rudokas pastebėjo, kad pora per daug susikoncentravo į save.

„Negalima taip mylėti tik sau. Mylėkite ir mus, publiką“, - sakė Ramūnas.

Kol kas pirmaujantys Vilija ir Jonas šiam turui pasirinko Lino Adomaičio ir „Pieno lazerių“ kūrinį „Aš tavo kūnas“. D.Kubilius pastebėjo, kad J.Čepulis scenoje buvo pasimetęs - stebėjo, ką veikia Vilija ir niekaip nesusitvarkė su savo balsu.

Silvija ir Ilja šį kartą tapo Jūrate ir Kastyčiu, atlikdami „Meilės duetą“. Dviese ant scenos likę atlikėjai savo pasirodymu perteikė visą meilės trapumą.

„Myliu jus abu. Jūs fantastiški - nuostabūs balsai, nuostabūs charakteriai. Ilja, aš per šį numerį supratau, kad tu tapai vyru“, - pakomentavo R.Rudokas.

Antrajame ture sužibėjo Bjelle ir Tadas

Po antrojo visų porų pasirodymo vertinimo komisija vėl išskirstė savo balus.

R.Rudokas savo balus paskirstė šitaip: Bjelle ir Tadas pelnė 10 balų, Vilija ir Jonas - 9 balus, Liepa ir Martynas - 8 balus, Silvija ir Ilja - 7 balus.

N.Juška balai paskirstyti taip: Silvija ir Ilja gavo 10 balų,Bjelle ir Tadas - 9 balus, Vilija ir Jonas - 8 balus, Liepa ir Martynas - 7 balus.

S.Stonytė savo balus išskirstė šitaip: Bjelle ir Tadas gavo 10 balų, Liepa ir Martynas - 9 balus, Vilija ir Jonas - 8 balus, Silvija ir Ilja - 7.

D.Kubiliaus balai pasiskirstė šitaip: Bjelle ir Tadas pelnė 9 balus, Liepa ir Martynas - 8 balus, Vilija ir Jonas - 7 balus, Silvija ir Ilja - 6 balus.

Iškritimą iš projekto pranešė muzika

Susumavus per du turus išdalytus vertinimo komisijos balus su televizijos žiūrovų balsais paaiškėjo pirmosios tiesioginės projekto transliacijos lyderiai ir pralaimėtojai.

Pirmąją vietą šį šeštadienį pelnė Bjelle ir Tado duetas. Aktyvių televizijos žiūrovų dėka antroje vietoje liko mažiausiai komisijos balų surinkę Silvija ir Ilja.

Salėje suskambę L.Adomaičio ir „Pieno lazerių“ kūrinio „Aš tavo kūnas“ akordai pranešė, kad trečia vietą pelnė Liepa ir Martynas, tad projektą paliko Vilija ir Jonas.

Pasitraukimo iš projekto liūdesį Vilija slėpė po šypsena ir mintimi, kad ji ant šios scenos dar sugrįš kaip projekto vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?