Nuvykę į laidos filmavimą alytiškiai pasijuto apgauti

Kaip jaustumėtės, jei jus pakviestų į Lady Gagos koncertą, o atvykus paaiškėtų, jog groja „Ventukai”?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2013, 2:42 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:02 AM

Grupė Alytaus kolegijos studentų tikina, kad būtent taip nutiko jiems nuvykus į BTV laidos „Yra kaip yra” filmavimą, rašo „Lietuvos ryto” priedas „TV antena”.

„Kolegiją pasiekė laiškas, kviečiantis studentus į laidos filmavimą. Žadama diskusijos tema – aukštojo nevyriausybinio mokslo kokybė mūsų šalyje.

Tačiau studentams nuvykus į studiją paaiškėjo, jog bus kalbama visai kitokia tema, kuri net nesusijusi su jaunimu. Diskusija vyko apie tai, ar baudžiamąją bylą Lietuvoje gali iškelti bet kas”, – piktinosi kolegijos studentų atstovybės prezidentas Robertas Valuckas.

Dešimt Alytaus kolegijoje studijuojančių jaunuolių už kelionę į TV studiją Vilniuje sumokėjo patys. Už dalyvavimą laidoje jiems nebuvo žadamas joks atlygis. Tiesa, po filmavimo svečių laukė užkandžių stalas.

Kadangi laidos filmavimas vyko trečiadienį, kai kuriems studentams teko atsiprašyti iš paskaitų.

„Buvo atvykusio jaunimo ir iš Vilniaus kolegijų, kai kurie studentai atvažiavo net iš Klaipėdos. Mus tiesiog nustebino toks laidos kūrėjų neprofesionalumas”, – apmaudo neslėpė R.Valuckas.

Laidos vedėja Asta Stašaitytė tikino, jog pati nekuria laidos temų ir nekviečia į ją žmonių, todėl negalėjo paaiškinti, kodėl studentai pasijuto apgauti.

Laidą „Yra kaip yra” kuriančios kompanijos „Be tabu” prodiuseris Saulius Bartkus taip pat gynėsi. „Filmuojame po tris laidas per dieną. Kiekvienai laidai mums reikia po 80 žiūrovų, kurie nuolat turi keistis. Sukviesti žmones – ne mano darbas. Tuo rūpinasi kiti”, – aiškino jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.