„Pašėlusios močiutės” šokiruotos: vedęs vyras jau šešiolika metų gyvena be sekso

Ateinantį antradienį laidoje „Pašėlusios močiutės” girdėsite itin atvirą ir netgi šokiruojantį pasakojimą. Į močiutes šįkart kreipėsi iš Alytaus rajono kilęs Renatas Daugirda. Išgirdusios jo istoriją, trys patyrusios damos išsižiojo: jau šešiolika metų vyras gyvena be sekso.

Renatas – tikrai ne tas vyras, kuriam būtų gėda užkalbinti patikusią merginą. Tačiau visos jo meilės istorijos – viena už kitą keistesnės.<br>LNK nuotr.
Renatas – tikrai ne tas vyras, kuriam būtų gėda užkalbinti patikusią merginą. Tačiau visos jo meilės istorijos – viena už kitą keistesnės.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 3:05 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:10 AM

Renatas – tikrai ne tas vyras, kuriam būtų gėda užkalbinti patikusią merginą. Tačiau visos jo meilės istorijos – viena už kitą keistesnės. O ypač – paskutinioji. Prieš dvejus metus į Londoną užsidirbti išvykęs vyras sulaukė viliojančio pasiūlymo fiktyviai vesti pakistanietę. Renatas pats nesupranta, kas tada dėjosi jo galvoje, bet dėl 5000 litų jis nuvyko į Islamabadą ir vedė. Tiesa, iš pažadėto atlygio gavo vos 700 litų.

„Iš viso gyvenau su dviem moterimis. Viena mane išdavė, o kitai – tik pinigų reikėjo. Aš galvoju, ką valgysim, už ką šildysimės, o jai – tik kosmetika galvoje”, - močiutėms guodėsi Renatas. Dabar vyras atsidūrė keistoje situacijoje: jis vedęs, bet ieško žmonos.

R.Daugirda prisipažino: nuo 16 metų, kai prarado nekaltybę, prie jokios merginos nėra prisilietęs: „Bučinių buvo, glamonių, pasivaikščiojimų, bet nieko daugiau. Draugai vis skatindavo merginas temptis į lovą, bet kažkodėl nenorėjau, nerūpėjo man tas seksas”.

Tačiau atėjo akimirka, kai Renatui trūko kantrybė ir jis kreipėsi į močiutes: „Noriu išsikraustyti iš kaimo, susirasti merginą vilnietę ir sukurti šeimą”, - paprašė jaunas vyras.

Joana, Kristina ir Aurelija pasiryžo sunkiausiai lig šiol „Pašėlusių močiučių” misijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.