G.Leškevičius savo būsimai žmonai pasipiršo vos po dviejų savaičių draugystės

LNK televizijos laidos „24 valandos“ vedėją Giedrių Leškevičių žiūrovai dažniausiai įpratę matyti vedantį ne pramoginio pobūdžio laidas. Ekrane rimtas ir susikaupęs, o už jo ribų – nebijantis iššūkių ekstremalas, kalbantis greitai, smagiai ir beveik be perstojo – tuo įsitikino BTV „Sekmadienio ryto“ vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė, pasikvietusi Giedrių į laidą pagaminti jai pusryčius.

TV laidų vedėjas G.Leškevičius savo būsimai žmonai pasipiršo vos po dviejų savaičių draugystės.<br>BTV nuotr.
TV laidų vedėjas G.Leškevičius savo būsimai žmonai pasipiršo vos po dviejų savaičių draugystės.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 3:42 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:01 AM

G. Leškevičiui teko nelengva užduotis – sukurti patiekalą iš duotų produktų – tad vyras turėjo galimybę įrodyti, kad moka kiek daugiau nei kepti kiaušinienę ar išsivirti makaronus. „Parodykit šitą vaizdą mano mamai, mano žmonai, kad įsitikintų, kad aš tikrai gaminu“, - juokavo Giedrius, pats negalėdamas patikėti, kad maistą ruošia būtent tokiomis sąlygomis: nežinodamas ką, ir dar prieš BTV „Sekmadienio ryto“ laidos kameras.

Bet tai toli gražu ne didžiausia avantiūra jo gyvenime: vasarą, kai televizijos žmonės dažniausia ilsisi, Giedrius dirba oreiviu: turi oro balionų piloto licenciją. Kai neskraido oro balionais, veda renginius – net ir vestuves, kuriose dar ir padainuoja! O kaip kitaip: dainavimas – dar viena aistra, kuri jau atnešė nemenkų pasiekimų: Giedrius yra laimėjęs Lietuvos karaoke ir Pabaltijo čempionatus ir legendinius „Žvaigždžių duetus“ kartu su atlikėja Mia.

Astai pasiteiravus, kaip jis auklės savo trejų metukų sūnų Faustą, Giedrius atsakė: „Pats esu tokios nuomonės, kad gyvenime reikia išbandyti viską: kaip kitaip sužinosi, kas tau geriausiai tinka? Tad ir sūnui leisiu viską“, - įsitikinęs jaunas tėtis, kurio gyvenime improvizacijos netrūksta: štai, pavyzdžiui, savo būsimai žmonai jis pasipiršo praėjus dviem savaitėms po pažinties.

„Kai kunigas prie altoriaus pasiteiravo, kiek mes laiko esame kartu, pasirodė, kad aš draugavau dviem savaitėm anksčiau negu jinai“, - atviraus žinomas vyras. „Kaip suprasti: anksčiau?“, - pasiteiraus Asta. „Aš draugavau, o ji nežinojo, kad aš draugauju, o gal dar pati nedraugavo su manimi“, - paaiškins Giedrius.

Ar pavyko G. Leškevičiui pagaminti improvizuotą patiekalą ir kuo baigėsi jo didžiausia vaikystės avantiūra – išbėgimas į minų lauką - sužinosite jau šį sekmadienį žiūrėdami BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas