Susijaudinusi R.Ščiogolevaitė nusikeikė tiesiai į TV kameras

Įsibėgėjęs TV3 muzikinis projektas „X Faktorius“ nuo šio sekmadienio transliuojamas tiesiogiai. Anksčiau rodytus laidų įrašus būdavo galima redaguoti, kai ką perdaryti iš naujo. Tiesioginės transliacijos – tai net tik daugiau jaudulio, bet ir daugiau atsakomybės. Panašu, kad šią taisyklę filmuojant projektą pamiršo jo teisėja Rūta Ščiogolevaitė. Laidos pabaigoje iš jos lūpų išsprūdo riebus rusiškas keiksmažodis.

"Na...i", - susijaudinusi tiesiai į kameras pasakė ji tuomet, kai iš projekto iškrito jos mokinys Dovydas (kairėje).<br>V.Ščiavinsko nuotr.
"Na...i", - susijaudinusi tiesiai į kameras pasakė ji tuomet, kai iš projekto iškrito jos mokinys Dovydas (kairėje).<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-01 22:40, atnaujinta 2018-02-20 01:17

„Na...i“, – susijaudinusi ištarė ji tuomet, kai iš projekto iškrito jos mokinys Dovydas. Vėliau tuoj pat pat pridūrė: „Tai nieko. Jei kažkam nesiseka, tai man.“

Projekte Dovydas buvo vienas iš 12 finalininkų, tačiau po pasirodymo sulaukė mažiausiai žiūrovų palaikymo. Jam teko stoti į muzikinę dvikovą su kita projekto dalyve Vaiva, po kurios jis pralaimėjo.

R.Ščiogolevaitės žodžius galėjo išgirsti visi, kas atidžiai iki pat pabaigos žiūrėjo „X Faktorių“. Po minėto keiksmažodžio laidos vedėjas Martynas Starkus maloniai atsisveikino iki kito sekmadienio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.