I.Penkauskienė laimę surado italo glėbyje

„Jei tu ne garsenybė – esi nebeįdomi.“ Taip leido suprasti Ilonos Penkauskienės (38 m.) mylimasis, palikęs moterį po to, kai ji prapuolė iš TV ekranų.

Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Dec 2, 2013, 11:13 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:08 AM

Lietuvos grožio konkursų dalyvė, „Misis Lietuva 2001“ laimėtoja I.Penkauskienė LNK laidai „Nuo... iki...“ atvirai išsipasakojo apie savo gyvenimo vyrus. Tarp jų buvo ir vedęs, tačiau niekaip su žmona išsiskirti nesiryžtantis vyras, ir toks, kuris nuo moters nusisuko, kai ji pasitraukė iš pramogų pasaulio šurmulio ir ėmėsi nuosavo verslo.

Dabar moters širdyje įsiplieskė nauji jausmai. Ji surado laimę su beveik 30 metų vyresniu italu. Mariano Gomarasca Lietuvoje įsikūrė daugiau nei prieš 20 metų. Ilona – ne pirmoji jo mylima lietuvė. Prieš tai italų verslininkas buvo vedęs taip pat lietuvę.

Per ateinančias Kalėdas sukaks dveji metai, kai pora kartu. Beveik tiek pat Ilona bei M.Gomarasca ir kartu gyvena. „Abu esame subrendę, greitai pajutome vienas kitam stiprius jausmus. Švaistyti laiko ir tikrinti vienas kitą vaikštant į pasimatymus nebuvo prasmės“, - pabrėžė moteris. Ilona tikino, kad jai netrukdo ir amžiaus skirtumas tarp jos bei mylimojo – Mariano už Iloną vyresnis beveik trisdešimt metų. Pasak moters, visai kas kita, jei dabar jai būtų dvidešimt penkeri, o širdies draugui penkiasdešimt. 

„Tačiau kai tau beveik 40 metų, esi gyvenimo mačiusi, subrendusi moteris, o greta esantis vyras labai prisižiūrintis, aktyvus ir jaunatviškas, didelis amžiaus skirtumas nejuntamas“, - įsitikinusi Ilona. Moteris sako, kad net jų poros gerai nepažįstantiems žmonėms mylimasis atrodo ne daugiau nei dešimt metų vyresnis.

Laidoje Ilona prisiminė ir buvusius mylimuosius - trejus metus trukusią draugystę su vedusiu, ir vaikų turėjusiu vyru, ir vyriškiu, kuriam, kaip vėliau paaiškėjo, ji tebuvo vizitinė kortelė. Mat pasibaigus karjerai televizijoje, nutrūko santykiai ir su mylimuoju.

„Nuo... iki...“ kūrėjams M.Gomarasca prisipažino, kad būtent Ilona yra jo svajonių moteris. Vyras apgailestavo, kad jų keliai nesusikirto anksčiau. Didžiausia italo svajonė – susilaukti su Ilona vaikų.

I.Penkauskienė rado ne tiktai širdies ramybę. Moteris neseniai atidarė savo parduotuvę ir sėkmingai sukasi verslo pasaulyje. „Pagaliau galiu dirbti sau ir nesijausti niekam skolinga ar įsipareigojusi, – sakė moteris. – Šioje sferoje jaučiuosi puikiai, nors ir sulaukiu pašaipų, kad iš televizijos žvaigždės tapau pardavėja.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.