Laidoje „Prieš srovę“: mirusiųjų kaimynystės gyvieji bando kratytis

Vietoj jaukių terasų su kepsninėmis – vaizdas į šarvojimo salę. Su tuo niekaip nenori susitaikyti vieno Jonavos daugiabučio namo gyventojai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 5:00 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:46 AM

Vieno ramaus Jonavos rajono gyventojai savo butus, namus ir kiemus įsirengė tikėdamiesi leisti laiką malonioje kaimynystėje. Jie džiaugėsi ir kai tarp namų stovintį pastatą kažkas įsigijo ir pradėjo remontuoti.

Bet jie pasipiktino, kai sužinojo, jog pastate skambės gedulinga muzika ir liesis raudos – čia ketinama įrengti šarvojimo salę.

Laidoje „Prieš srovę“ (TV3), kurią veda Audrė Kudabienė, šį vakarą klausiama – ką gali patarti valdininkai žmonėms, kurie nenori gyventi šalia šarvojimo salės?

Seniau laidojimo paslaugas teikiančioms bendrovėms galiojo ne vienas apribojimas. Jų salės galėjo būti įrengtos tik tam tikru atstumu nuo gyvenamųjų namų.

Be to, šarvojimo sales įrengiančios įmonės turėjo gauti kaimynų sutikimą.

Pagal naujas taisykles, tokio sutikimo nebereikia, jeigu laidojimo paslaugas teikianti įmonė kuriasi jau pastatytame name ir ketina naudoti ne daugiau kaip pusę patalpų ploto.

TV3, 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.