Populiariausioje interneto televizijoje tv.lrytas.lt - dar daugiau naujienų ir pramogų

„Lietuvos ryto“ televizija ir toliau išlieka populiariausia interneto TV Lietuvoje. Bendrovės „Gemius“ auditorijos tyrimų duomenimis spalio mėnesį tv.lrytas.lt žiūrėjo net 339 tūkstančiai žiūrovų. Sparčiai augant žiūrovų skaičiui tv.lrytas.lt komanda stiprina žinių srautą bei siūlo žiūrovams daugiau pramoginio turinio.

Gruodį tv.lrytas.lt komanda stiprina žinių srautą bei siūlo žiūrovams daugiau pramoginio turinio.<br>V.Balkūno nuotr.
Gruodį tv.lrytas.lt komanda stiprina žinių srautą bei siūlo žiūrovams daugiau pramoginio turinio.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-04 09:39, atnaujinta 2018-02-20 00:08

Žiūrovams kiekvieną dieną siūlome pasimėgauti ir specialiomis ir tik internete rodomomis pramoginėmis laidomis. Nuo rugsėjo mėnesio kuriamas Algio Ramanausko, Justo Mamontovo, Rimo Šapausko ir Gabrielės Malinauskaitės humoro projektas „Aktualai“ - žiūrovų laukiamas ir mėgstamas. Nuo gruodžio „Aktualų“ personažus ir ironiškus, neretai kandžius pasisakymus bus galima išvysti pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais nuo 19 val. tik per tv.lrytas.lt.

Su trenksmu startavusi „Provokacija!“ stebins antradieniais ir ketvirtadieniais, nuo vidurdienio. Ant Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus kabliuko užkimba ne tik pramogų pasaulio žvaigždės, bet ir šiuo metu didžiausio dėmesio centre esantys politikai. Žiūrovai jau galėjo įsitikinti, kad į keistas situacijas patekusios asmenybės reaguoja ir santūriai, ir itin karštai.

Iš interneto niekur nedingsta ir Monikos Šalčiūtės vedama laida „Monikos kokteilis“. Didelio žiūrovų dėmesio sulaukusio projekto naujausias serijas bus galima išvysti šeštadieniais nuo 12 val.

Tv.lrytas.lt realiu laiku rodo visas spalį startavusio „Lietuvos ryto“ televizijos sezono laidas, kurias iškart po eterio galima rasti ir laidų archyve, o apie Lietuvos ir pasaulio įvykius portale lrytas.lt praneša ne tik „Lietuvos ryto“ televizijos Žinių tarnybos reporteriai, bet ir specialiai tik interneto televizijai naujienas rengiantys žurnalistai. „Lietuvos ryto“ televizija yra oficialus Sočio žiemos olimpinių žaidynių transliuotojas.

Mūsų pastangas žiūrovai jau įvertino – tv.lrytas.lt žiūrovų skaičius pastebimai auga. Tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ auditorijos duomenimis tv.lrytas.lt rugpjūtį sulaukė daugiau nei 260 tūkstančių realių vartotojų, rugsėjį – 279 tūkstančius, o spalio mėnesį tv.lrytas.lt vaizdo reportažus žiūrėjo net 339 tūkstančiai žiūrovų.

Pagal bendrovės „Gemius“ pateikiamus duomenis, tarp internetinių televizijų antroje vietoje pagal lankytojų skaičių yra tv3play.lt (276 tūkst. lankytojų), trečioje – Delfi TV (224 tūkst. lankytojų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.