I.Jankauskaitė pasipuoš kostiumu iš dilgėlių audinio

Jau šį šeštadienį prasideda grandioziniai „Lietuvos balso“ finaliniai koncertai. Ypatingai jiems ruošiasi ne tik dalyviai, visa projekto kūrybinė komanda, bet ir vedėjai. Rolandas Vilkončius dairosi dailios eilutės, o žavingoji Inga Jankauskaitė pasipuoš specialiai jai dizainerės Julijos Janus sukurtais kostiumais.

Žavingoji I.Jankauskaitė pasipuoš specialiai jai dizainerės J.Janus sukurtais kostiumais.<br>LNK nuotr.
Žavingoji I.Jankauskaitė pasipuoš specialiai jai dizainerės J.Janus sukurtais kostiumais.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 12:12 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:28 PM

„Kurdama drabužius Ingai derinausi ir prie ryškios „Lietuvos balso“ scenos, ir prie efektingos pačios Ingos išvaizdos. Labai norisi pabrėžti jos moteriškumą“, − pasakoja J.Janus.

Šį šeštadienį viena garsiausių šalies dizainerių I.Jankauskaitei pasiuvo sijoną aukštu liemeniu, giliu skeltuku ir palaidinę, kurios išorė yra pilkos, o vidus – raudonos spalvos. Dizainerė pabrėžia, kad audinys, iš kurio kurtas sijono ir palaidinės ansamblis – labai modernus, progresyvus, sijono klostės krenta labai išraiškingai.

„Šis audinys pagamintas iš dilgėlių pluošto. Labai įdomus ir kontrastingas. Blizga kaip šilkas, o glamžosi kaip linas. Jis banguoja ypatingai, aristokratiškai“, − sako dizainerė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.