„Pašėlusi močiutė” Aurelija į pasimatymą pakvietė dvidešimt metų jaunesnį vyrą

„Esu senbernis, padėkit susirasti žmoną” – tai kone dažniausiai „Pašėlusių močiučių” gaunamas pagalbos prašymas. Kristina, Joana ir Aurelija tiesiog negali patikėti, kad šalyje, kur moterų gerokai daugiau negu vyrų, kažkam vis dar sunku susirasti žmoną.

Šį antradienį LNK žiūrovai išgirs keturiasdešimtmečio Ričardo norą, kad jo kasdienybę praskaidrintų žavi kompanionė.<br>LNK nuotr.
Šį antradienį LNK žiūrovai išgirs keturiasdešimtmečio Ričardo norą, kad jo kasdienybę praskaidrintų žavi kompanionė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-09 14:09, atnaujinta 2018-02-19 22:08

Šį antradienį LNK žiūrovai išgirs keturiasdešimtmečio Ričardo norą, kad jo kasdienybę praskaidrintų žavi kompanionė. „Pašėlusios močiutės” net nesudvejojusios ėmėsi užduoties.

Ričardas yra tikras: antsvoris – pagrindinė priežastis, kodėl jis vis dar vienišas. „Gal dar ir dėl to, kad esu nedrąsus, taip paprastai nenueisiu, neužkalbinsiu”, – svarstė laidos herojus.

Kristina, Joana ir Aurelija vyrui užkūrė tikrą pirtį – iš pradžių pravedė intensyvius moterų viliojimo kursus, o paskui įtraukė į pasimatymų sūkurį. O jau tada močiutė Aurelija pati save pranoko…

„Kviečiu tave į pasimatymą!”, – drąsiai sušuko Aurelija, stvėrė Ričardą už rankos ir išėjo pasivaikščioti Kauno gatvėmis. Aurelijos kolegės Joana ir Kristina liko šokiruotos. „Jaunesnis jis už ją... dvidešimčia metų!” – piktinosi močiutės.

O pati Aurelija tik šyptelėjo: „Aš ir noriu jaunesnio vyro. Pati tikrai nesijaučiu šešiasdešimties, taigi Ričardas man kaip tik”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.