Garsiausi Lenkijos būrėjai atskleis kortas apie Lietuvos žvaigždes

TV3 laidoje ,,Žvaigždžių dešimtukas“ žiūrovų laukia ypatingas susitikimas su garsiausiais Lenkijos būrėjais. Laidos kūrėjai nuvyko į Varšuvą ir pakalbino du aiškiaregius – būrėją, slapyvardžiu Werbena, bei būrėją Michalą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2013, 4:45 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:20 PM

Šiuos žmones pažįsta visa Lenkija. Pas juos pasikonsultuoti ir išsiburti eina garsiausi šalies pramogų verslo atstovai, sportininkai ir net politikai. Werbena turi savo televizijos laidą, rašo knygas, o būrėjas Taro kortomis Michalas, nors dar jaunas, jau taip pat spėjo išgarsėti ir Lenkijoje yra labai populiarus televizijose ir internete.

Šie būrėjai sutiko pažvelgti į Lietuvos pramogų verslo žvaigždes ir Taro kortomis išburti, kas jų laukia ateity. Kai kurios Lenkijos būrėjų įžvalgos buvo tokios tikslios, kad turėtų nustebinti ne tik televizijos žiūrovus, bet ir pačias žvaigždes.

Werbena ir Michalas laidoje mes kortas ir pranašaus ateitį Natalijai Bunkei, Daivai Tamošiūnaitei Budrei, Radžiui, Andriui ir Monikai Šedžiams, Kristinai Brazauskienei, Antanui ir Dainai Bosams, Oksanai Pikul ir Simui Jasaičiui, Ingai ir Aivarui Stumbrams, Džordanai Butkutei, Žilvinui Grigaičiui ir jo žmonai Elei.

,,Ji meluoja“, – tokius žodžius ištars būrėja Werbena apie neseniai išsiskyrusią Nataliją Bunkę. ,,Jis taip pat meluoja. Bet ji meluoja ne todėl, kad nori pasirodyti geresnė, o tam, kad apsisaugotų nuo dar didesnio skausmo. Jei žmonės sužinos tiesą, jai bus dar skaudžiau. Kažkada jis ją labai mylėjo, dabar mažiau. Jai reikėjo, kad jis ja rūpintųsi, jei būtų pasirūpinęs, būtų neišsiskyrę. O tai laida suaugusiems? Jei taip, tada pasakysiu, kodėl jie išsiskyrė, “ – kalbės mesdama kortas būrėja Werbena. Kokią netikėtą Bunkų skyrybų priežastį įvardijo Werbena? Atsakymai jau šį vakarą.

,,Ji labai miela ponia. Šalia jos matau solidų vyriškį, gali būti, kad ji dar kartą ištekės“, – tokius žodžius Werbena pasakė apie Kristiną Brazauskienę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.