„Naisių vasaros“ žiniuonis tiki žaliojo medinio arklio galia

LRT televizija Naujuosius metus kviečia pradėti su labiausiai vasara alsuojančiu serialu „Naisių vasara“. Jau sausio 1-ąją bus parodytos net keturios penktojo telenovelės sezono serijos. Naujos, intriguojančios istorijos bei jau pamėgti serialo personažai atsiskleis šviežiausiuose „Naisių vasaros“ epizoduose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 12:37 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:06 PM

„Jeigu viską išduosiu, bus neįdomu žiūrėti“, – juokauja daug kam kaip Naisių žiniuonis pažįstamas S.Jakubauskas. Pasak aktoriaus, būtent žiniuonio vaidmuo žiūrovams siejasi su ypatinga išmintimi. „Turbūt visi tikisi, kad aš išnarpliosiu visą tą painiavą su netikėtai į Naisius atvykusiais grafais apsimetėliais. Ot ir negaliu sakyti. Viskas išsinarplios pačioje pabaigoje“, – intriguoja S.Jakubauskas. Paklaustas, ko serialo žiūrovams palinkėtų kaip personažas ir kaip asmenybė, Sigitas nesutriko – esą abu linkėtų to paties. „Labiausiai noriu visiems palinkėti ramybės bei vilties. Norėčiau, kad žmonės daugiau galvotų apie ateitį ir stengtųsi, jog ji būtų šviesi. Tikiu to žaliojo medinio arklio burtais. Neabejoju, jog jis visiems kažką gero atneš.“ Kerintys gamtos vaizdai ir skaidri lietuviško kaimo kasdienybė su Sigitu Jakubausku, Rimantu Bagdzevičium, Nijole Mirončikaite, Aurimu Žviniu ir kitais mėgiamais aktoriais – jau nuo sausio 1-osios naujose „Naisių vasaros“ serijose per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.